Monster Abra A5 v6.1.3 Yüksek Sıcaklık Değerleri

45bah45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar, önceden çok mavi ekran verirdi ısınmadan kaynaklandığını gördüm ve termal macun değişimi yaptım. Sürdüğüm termal macun 5 TL'lik bir şeydi.
Fakat birkaç günden beri oyunlarda kasma meydana geldiğini gördüm kaç defa format attım düzelmedi. En son işlemcinin ekran kartının sıcaklığına bakayım dedim ki ne manzara? LoL'de düşük ayarlarda bile bilgisayar 100 derecede oynatıyor. Sizce bunun sebebi termal macun olabilir mi? En düşük ayarlarda bile termal macunun etkisi bu kadar fazla olabilir mi? Kaliteli bir termal macun sürmeyi planlıyorum öneriniz nelerdir? Bilgisayarım Monster Abra A5 v6.1.3 (Ekran kartı GTX 950M, işlemci i7 6700HQ 2.60 GHz)

2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik özellikleri yüksek bir termal macundan ziyade ısı tahliye ızgaralarındaki tozları özenle temizlemeniz daha önemlidir. Cihaz hemen hemen 2 senelik. Bu süre zarfında ızgaralarda epey toz birikmiştir. 5 liralık bir termal macunun teknik özellikleri düşük olduğu için yüksek işlem gücüne sahip mikro işlemcilerde istenilen performans elde edilemez. Macun olarak Thermal Grizzly Kryonaut öneririm. Liquid metaller hariç en performanslı termal macundur. Tecrüben varsa da liquid metal kullanmanı şiddetle öneririm.

Thermal Grizzly Kryonaut - Cooling Accessory - Nanokatalog

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı