Monster Abra A5 V6.1 inceleme

Pazar akşamı sipariş vermiş olduğum Monster Abra A5 V6.1 bu sabah elime ulaşmıştır. İstanbul dışında olmama rağmen çok hızlı bir şekilde elime ulaştı, buradan Monster Notebook, Fokus Bilgisayara hızlı gönderi için teşekkür ediyorum.

Genel olarak ilk izlenimlerimi aktarmam gerekirse çok uzun süredir ben laptop araştırıyordum Monster hep aklımın bir köşesindeydi fakat ortalıkta dolaşan bazı olumsuz yorumlar sebebiyle almakta çok tereddüt ettim. Uzun bir araştırmalar sonucunda şansımı Monster'dan yana kullandım ve sürekli ortalıklarda dolaşan şikayetlerin hiçbirine rastlamadım. Yani ışık sızması, gürültülü fan sesi falan bende şuan için yok. Kasa kalitesi fiyatına göre bence normal, çünkü metal kasaya geçtiğinde maliyet daha da artacak buda fiyata yansıyacak ama bir fiyat performans laptop için tasarıma çokta takılmamak gerek olduğunu düşünüyorum, benim için önemli olan performans ve performansı oldukça iyi.

Bu model hakkında merak ettiğiniz, sormak istediğiniz, aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince deneyimlerimi ve bilgilerimi aktarmaya çalışırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keyifli oyunlar hocam. Ek olarak bu modeli tercih ederken MSİ GL62'yi incelediniz mi? incelediyseniz Monster tercih etmenizin sebebi nedir? Bende bir oyun bilgisayarı arayışındayım 3000TL bütçeli.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı