Monster Abra A5 V6.2.3 vs Dell Inspiron 7559

Dell özellik olarak net iyi. Fakat 2 modelde de sıkıntılar olabiliyor. Mesela Dell'de ekranda ışık sızmaları görebilirsin. Çoğu kişide oldu bu. Olmayan az yani. Monster'da da kendi kanaatimce alt modelleri diğerlerine göre biraz daha kalitesiz. Tabi net birşey denemez. Fiyat gözetmeksizin Dell'in yayına Monster'dan Gtx 960'lı bir model koysaydın kesinlikle Monster almalısın derdim. Ancak verdiğin 2 model arasında Dell ekran kartı farkıyla önde.

Abra A5 V7.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı

Monster'in bu modelini almanızı tavsiye ederim. Dell iyi notebooktur ve fiyat performans ürünüdür. Fakat ışık sızması olabiliyor. Ayrıca klavye kalitesi biraz kötü. Ayrıca gösterdiğiniz üründe SSD yok. Günümüzde SSD'siz notebook almak bana göre hatadır. Gösterdiğiniz monster modelinde ise GTX 950m var. Size önerim 950m yerine benim gösterdiğim 960m modelini almanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı