Bugra77
Hectopat
Daha fazla
Sorunsuz kullanmış olduğum Monster Notebook'umun temizliğini yapıp termal macununu sürdükten sonra sıcaklık değerleri tuhafıma gitti. Ekran kartımda herhangi absürt bir durum yokken işlemcimin ısısı arttı. Herhangi bir macun öneriniz varsa söyleyebilirsiniz ama maddi durumlardan dolayı 40-50 TL'den yukarı çıkamıyorum şu an.
i7 6700HQ 2.6 GHz Boost ile 3.6.
GTX950M 4 GB GDDR5.
İlk 2 fotoğrafta boşta ve yük altındayken, sonraki fotoğrafta ise macun değişiminden sonraki hali. Ayriyeten fazla sürdüğümden şüphelenip tekrar açtım ve işlemci ile ekran kartının üzerinde kalmayıp kenarlara taştığını gördüm. Sonrasında çok daha az bir miktar ile ince bir tabaka çektim. İlk defa yapmıyorum bilinçliyim ama ısı grafiği beni biraz korkuttu termal macun değiştirsem fark yaratır mı?
Son olarak CS:GO'ya girdim ekran kartı sıcaklığı 62'yi geçmezken işlemci 100Ü gördü.
i7 6700HQ 2.6 GHz Boost ile 3.6.
GTX950M 4 GB GDDR5.
İlk 2 fotoğrafta boşta ve yük altındayken, sonraki fotoğrafta ise macun değişiminden sonraki hali. Ayriyeten fazla sürdüğümden şüphelenip tekrar açtım ve işlemci ile ekran kartının üzerinde kalmayıp kenarlara taştığını gördüm. Sonrasında çok daha az bir miktar ile ince bir tabaka çektim. İlk defa yapmıyorum bilinçliyim ama ısı grafiği beni biraz korkuttu termal macun değiştirsem fark yaratır mı?
Son olarak CS:GO'ya girdim ekran kartı sıcaklığı 62'yi geçmezken işlemci 100Ü gördü.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: