Ozan Tufan Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2016 #11 PyTorch dedi: Gayet güzelmiş ağır görünüyor acaba kaç kg. Genişletmek için tıkla... 2.8 kg pil dahil ağırlığı
PyTorch dedi: Gayet güzelmiş ağır görünüyor acaba kaç kg. Genişletmek için tıkla... 2.8 kg pil dahil ağırlığı
murat_senturk Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #12 Ozan Tufan dedi: Bana da ağır gözüktü açıkçası, ağırlık konusunda bilgi verilmemiş. Genişletmek için tıkla... ben yaklaşık 1 buçuk ay önce aldım gayette memnunum ağırlığı biraz var ama oyuncu bilgisayarı için normal
Ozan Tufan dedi: Bana da ağır gözüktü açıkçası, ağırlık konusunda bilgi verilmemiş. Genişletmek için tıkla... ben yaklaşık 1 buçuk ay önce aldım gayette memnunum ağırlığı biraz var ama oyuncu bilgisayarı için normal
Akın655 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2016 #13 Bütçen yetiyor ise gözünü kırpmadan ala bilirsin. Garanti ekibi çok iyi tek telefon uzaklıktalar.