Monster Abra A5 v8.1 Laptopa RAM Takviyesi

Bütçe
400

serhatduman98

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde Monster Abra a5v8.1 model laptop var, RAM yükseltmek istiyorum. Şu an içinde 8 GB Adata DDR4 2133MHz 1.20 Volt CL15 değerinde bir RAM var fakat piyasada aynı RAM yok. Linkini bıraktığım Corsair CMSO8GXM1A2133 model RAM ile takviye yapmak istiyorum. Sizce uyumlu olur mu? Linkteki RAM laptop için mi tam emin olamadım bilgim olmadığı için sizden ricam bunu da teyit eder misiniz?

Corsair ram
Adata sistemimdeki RAM ve CPU-Z değerlerim.

ram.jpeg

cpu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba elimde Monster Abra a5v8.1 model laptop var, RAM yükseltmek istiyorum. Şu an içinde 8 GB Adata DDR4 2133MHz 1.20 Volt CL15 değerinde bir RAM var fakat piyasada aynı RAM yok. Linkini bıraktığım Corsair CMSO8GXM1A2133 model RAM ile takviye yapmak istiyorum. Sizce uyumlu olur mu? Linkteki RAM laptop için mi tam emin olamadım bilgim olmadığı için sizden ricam bunu da teyit eder misiniz?

Corsair ram

Eki Görüntüle 863286

Eki Görüntüle 863289

Servis ile görüştün mü?
Ellerinde olabileceğini düşünüyorum.

Servis ile görüştün mü?
Ellerinde olabileceğini düşünüyorum.

Görüştüm fakat 2133 MHz RAM yokmuş ellerinde.

Corsair ram

Eki Görüntüle 863286

Eki Görüntüle 863289

Şimdi böyle bir RAM daha buldum bunu da değerlendirebilirseniz çok sevinirim

Kingston RAM

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı