Çözüldü Monster Abra A5 v9.3 macOS Disk izlencesi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xwLOGAN

Megapat
Mojave kurmayı deniyorum yok olmuyor. Kemal Alkının verdiği AMD Intel sürümünü USB program ile attım. Secure boot ve diski AHCI yaptım başka ayar yok BIOS'da. Intel ile ilgili olan tüm configleri denedim yok apple logosu geliyor doluyor ve siyah ekran anlamadığım forumda geziyorum herkeste yazılar yazıyor neyi yanlış yapıyorum 😔
MacOS açıldı disk izlendesindeydim ve SSD'yi 2'ye bölmüştüm. 250 GB'dan 30 GB alanı Mojave diye isimlendirip macOS günlüğü yapıp sil dedim ama ilerliyemedim bilgisayarımı kapattım açtım ve başlamıyorum üstüne üstlük boot kısmında SSD gözükmüyor. Ne yapacağım 😳
52B4B022-EE12-48B8-A662-B86F11612867.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
30 GB zaten yetmez ilk olarak. 100 GB ayırın en az. Ayrıca APFS olarak biçimlendirin. Yine hata alırsanız Windows üzerinden Paragon aracı ile HFS olarak biçimlendirip direk kuruluma geçin, yani paragon ile biçimlendirdikten sonra disk izlencelerine girmenize gerek kalmaz.

30 GB zaten yetmez ilk olarak. 100 GB ayırın en az. Ayrıca APFS olarak biçimlendirin. Yine hata alırsanız Windows üzerinden Paragon aracı ile HFS olarak biçimlendirip direk kuruluma geçin, yani paragon ile biçimlendirdikten sonra disk izlencelerine girmenize gerek kalmaz.
SSD'yi farklı şekilde düzeltebildim zor oldu, Mojave de sıkıntılar yaşadım Wifi dışında
Ses çalışmıyordu
Mikrofon
Kamera çalışırken çalışmamaya başladı
HD630 dahili ekran kartı 7 MB gözüküyordu gibi sorunlar vardı.
Apple hesaplarımı rahatlıkla bağladım bunun dışında işletim sistemi sıkıntılı geldi HD 630 ise sizin başkalarına yardım ettiğiniz konulardan buldum ama bayağı eskiydi pek performans alamadım ilginçtir ki SSD kurulu olmasına rağmen çok geç açılıyordu ve bir türlü USB bellek olmadan çalıştıramadım işletim sistemini bu gibi terslikler vardı bunlara cevabınız var ise merakla dinlerim değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı