Monster Abra A5 V9.3 vs Dell Inspiron 7567

Dell olanın fiyatı vatanda öyle. Normalde internette 4250 liraya bulunuyor. (Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C Notebook Fiyatı ve Özellikleri - Hizlial.com)
Bana kalırsa Dell'in kasa kalitesi her türlü monster'dan daha iyi. Ekrana gelirsek monster ips mat led ekran kullanıyor. Dell ise IPS Anti-Glare LED-Backlit Display kullanıyor. Ekran konusunda ikisinin de seni üzmeyeceğini düşünüyorum. İşlemci olarak Dell çok daha iyi diyebilirim. Ancak fiyata gelirsek hdd ile birlikte monster 4000 liraya denk gelir. Dell ise 4250 lira. Burada şunu söyleyebilirim; Şıklık, kaliteli kasa, güçlü işlemci istiyorsan Dell al. Ama az daha kalitesiz kasası olsun daha düşük işlemcisi olsun hemde 250 lira cebimde kalsın diyorsan monster al. Bir de Dell'in ssd'si 128 gb bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum. Son olarak monster 6 ayda bir ücretsiz bakım yapıyor notebooka. Kargoyu falan monster ödüyor. İçini falan temizleyip macununu değiştiriyorlar. Bilgin olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı