Monster Abra A5 vs Dell Inspiron 7567

Berat Ekinci

Hectopat
Daha fazla  
4300 4000 bütçem var. Kafaya koydum kesin olarak alacağım. Yaklaşık üç aydan beri bilgisayarsız duruyorum. Anakart yandı masa üstü kullaniyordum dizüstüne geçiş kararı aldım monster 4000 TL gibi geliyor. Dell ise 4150 civarı 75 TL indirim kuponu veriyor. Dell'i Vatan'da inceleme fırsatım oldu ekran kalitesi gerçekten çok düşük. Buralarda Casper'in sevilmediğini biliyorum fakat 1500 TL fiyatı olan bir Casper'in ekranı daha güzel ve canlı gözüktü. Ama ekran kartı olsun gerek işlemcisi olsun bı yanda 1050 Ti diğer yanda IPS ekran karar veremiyorum. Daha yeni monster notebook la konuştum haziran'da tekrar bı kampanya gelecekmiş. Beklesem hazirana kadar fiyatlar düşebilir mi ? 3.56 3.55 3.54 civarında seyreden dolar nereye gelir iner mı inmez mı yoksa su an almalı miyım kafam karışık arkadaşlar. Şahsi görüşlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var. Duyduğum kadarıyla monster ömür boyu bakım garantisi altındaymış bilen var mı ? Bunun aslını Dell’in servis ağını durumunu garantisi hakkında en ufak bir düşüncem fikrim yok. Tek bildiğim sağlam ve kaliteli bilgisayar yaptığı aşağıda Monster ve Dell ürünler var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de 7567'yi bir ara kafaya koymuştum ta ki vatan bilgisayara gidip ekranı gözle görene kadar. en az 1050 ti olacak diye bir şartım vardı, malesef ülkemizde 7567 dısında uygun fiyatlı 1050 ti olmadıgı için, bir sonraki en uygunun da lenovo y520 olmasından dolayı, monsterin de fiyatları MSI ile aynı seviyede tutmasından dolayı, tek çare olarak 2000 tl daha borca girip GE72VR 7RF aldım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı