Berat Ekinci
Hectopat
Daha fazla
4300 4000 bütçem var. Kafaya koydum kesin olarak alacağım. Yaklaşık üç aydan beri bilgisayarsız duruyorum. Anakart yandı masa üstü kullaniyordum dizüstüne geçiş kararı aldım monster 4000 TL gibi geliyor. Dell ise 4150 civarı 75 TL indirim kuponu veriyor. Dell'i Vatan'da inceleme fırsatım oldu ekran kalitesi gerçekten çok düşük. Buralarda Casper'in sevilmediğini biliyorum fakat 1500 TL fiyatı olan bir Casper'in ekranı daha güzel ve canlı gözüktü. Ama ekran kartı olsun gerek işlemcisi olsun bı yanda 1050 Ti diğer yanda IPS ekran karar veremiyorum. Daha yeni monster notebook la konuştum haziran'da tekrar bı kampanya gelecekmiş. Beklesem hazirana kadar fiyatlar düşebilir mi ? 3.56 3.55 3.54 civarında seyreden dolar nereye gelir iner mı inmez mı yoksa su an almalı miyım kafam karışık arkadaşlar. Şahsi görüşlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var. Duyduğum kadarıyla monster ömür boyu bakım garantisi altındaymış bilen var mı ? Bunun aslını Dell’in servis ağını durumunu garantisi hakkında en ufak bir düşüncem fikrim yok. Tek bildiğim sağlam ve kaliteli bilgisayar yaptığı aşağıda Monster ve Dell ürünler var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: