Monster Abra A5 vs A7 vs MSI GE70 Apache 2QD

SKYRIDER

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
23
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci

  1. Hangisinde daha cok FPS alırım?
  2. Dış kasası ve klavye dizaynı güzelliğine göre hangisi daha iyi olur?
  3. Yeni bir PC aldığım zaman eskisini ne kadara satabilirim?(Eskisi dediğim simdi yeni alacağım)
 
MONSTER® ABRA A7 V6.2 17.3"
Burdan al. Monster'ın kendi sitesinden alırsan 170TL öğrenci indirimi seçeneği var. Bak bu kardeşinden sana ipucu :) Daha büyük ve daha şık olanı alman 3500TL'ye daha mantıklı :)
İndirimden yararlanmak için yapman gereken:
Monster'ın sitesinden kayıt olmak öğrenci seçeneklerini seçmen.
Adını felan her şeyini yaz kayıt ol.
O bilgisayarı sepete ekle.
Özelleştirme seçeneklerinden '' Öğrenci indiriminden yararlanmak istiyorum.'' seç. 170 TL indirimi kap :)
Bu bilgisayarın özelliği daha ince ve içi daha şık. Dışındaki monster yazısı kendi logosuna dönüşüyor. Şık bir dış görünüşe sahip oluyor.
 
Monster'ın bu modelinde herhalde 1 renk var. Araştırmak gerek. Bunun MSI'dan daha iyi bir işlemcisi var hem de Skylake. Onun dışında aralarında fark yok. Cool durmak istiyorsan MSI öneririm :)
 
3500TL'ye yok. MSI'ın tek F/P ürünü. Ama ben hine de Monster öneririm. Seçimlerine kalmış. Şık mı? Skylake verimliliği mi? :D Monster'ın şu an en şık notebook'u o.
 
MSI da Gta V acmaz mi bu dediğimde

MSI a ssd alrm super olmas mi? hem sık hem performanslı

senin attığın monster ile ara fatkı 3mb cache, SSD fazla bide gtx960 var 950 yerine cok bisi yok ara farkı

bide F/P urunu ne demek?
 
Ceza almıştım 1 günlük cevap veremedim kb.
Şık ama performasn eh. GTX 960 ile GTX 950 arasında açık bir fark var. GTX 960 Dx12 oyunlar geldiğinde şu an piyasadaki en iyi Dx12 yazılımına sahip olduğu için fark o zaman anlaşılacak. Aralarında 4FPS en fazla 15FPS fark var fakat oyun videoları gibi seçeneklere gideceksen yazılım çok iyi olmalı. GTX 960 yani Monster tercihin olmalı :)
MSI ise sadece şık. Bu Monster'ın en şıkı ve mavi klavyeye sahipmiş. Skylake (14nm) vs Haswell (22nm). Skylake burda sana işlemci farkı ile fazladan 3-4 FPS fazla vereceksir. Skylake'e ise Monster sahip. Ekran kartı FPS farkı 3-5+ 4 Skyalek farkı = 10FPS fazladan güç demek. Oyunlarda video çekerken 15-20 FPS'lik düşüş oluyor. Ama bu GTX 960 için bu kadar fps düşüşü geçerli. GTX 950 ile video çekmeye başlarsan 20+ FPS düşüşü beklerim. İşlemci de aynı zamanda önbellek de önemli. Yani bu da büyük bir kazanç. Yani bunları söylediğimden beri hala şıkcıysan sana diyeceğim bir şey yok. Türk markasına (Monster) kazanç sağlamak çok önemli.
F/P , Fiyat/Performans demektir.
Klavye herhalde 3 renk kardeşim Monster'ın modelinde araştırıcam onu senin için.
 
Son düzenleme:
www.hepsiburada.com/msi-ge72-apache-2qc-413xtr-intel-core-i7-5700hq-2-7ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601774

Sadece oyun icin alıyorum. Video falan cekmicem. Fiyatına değer diyosan bunu alayım. Hem şık Hem Performansa bakarsa Gtx960m bide i7 5700HQ 2.7/O.c 3.5 Ghz. yetmez mi ? :D
Bu arada ilgilendiğin için tsk :D

Msi iyi bir marka eğer tasarımı beğendiysen alabilirsin ama attığın modele alternatif olacak şu monster'a bakabilirsin MONSTER® ABRA A7 V6.2 17.3"
aradaki fiyat farkıyla ssd eklemek gibi şeyler yapabilirsin yinede tercihine kalmış bu arada arkadaşın ve benim attığım modellerde skylake değil broadwell işlemci bulunmakta.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı