Monster Abra A5'te kaç tane SSD yuvası var?

Makaleler
1
Yer
İzmir

Arkadaşlar bu laptopta kaç tane SSD yuvası bulunuyor? Yani bu 500 GB haricinde yeni bir SSD takviyesinde bulunabilir miyim? Ben bu konuda bilgiye ulaşamadım. Sizler biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam yanlış bilmiyorsam M.2 SSD slotu vardı ekstra olarak bu cihazda. Ama daha yeni alacaksanız cihazı hiç bulaşmayın. Hatta direk Monster'a bulaşmayın. Cihazlarının hepsi neredeyse kronik arızalı. Bu cihazda ısınma sorunu vardı. Başka başka sorunları da olabilir. Technopat'da bir sürü kişi var Monster cihazı olup sorunu olan. Cihazı önceden aldıysanız kötü olmuş. Bu süreden sonra sanırım artık battı balık yan gider demeniz lazım.

Hocam yanlış bilmiyorsam M.2 SSD slotu vardı ekstra olarak bu cihazda. Ama daha yeni alacaksanız cihazı hiç bulaşmayın. Hatta direk Monster'a bulaşmayın. Cihazlarının hepsi neredeyse kronik arızalı. Bu cihazda ısınma sorunu vardı. Başka başka sorunları da olabilir. Technopat'da bir sürü kişi var Monster cihazı olup sorunu olan. Cihazı önceden aldıysanız kötü olmuş. Bu süreden sonra sanırım artık battı balık yan gider demeniz lazım.
Ben değil de bir arkadaşım ısrarla almak istiyor. Defalarca uyarmama ve güzel laptoplar tavsiye etmeme rağmen yine de bunu tercih ediyor. Alternatif önerirseniz ben yine kendisi ile paylaşırım.

Ben değil de bir arkadaşım ısrarla almak istiyor. Defalarca uyarmama ve güzel laptoplar tavsiye etmeme rağmen yine de bunu tercih ediyor. Alternatif önerirseniz ben yine kendisi ile paylaşırım.
Hocam alternatif olarak o fiyat bandında çok fazla öneri var. Ki zaten bende çok cihaz önerisi bilmiyorum. İllaha "Ben Monster alıcam." der ise sanırım yapacak bir şey yok. Zaten 2 güne diyecektir "Keşke arkadaşımın lafını dinleseydim". Neden Monster istiyor o da saçma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı