Monster Abra A7 5.2.1 alınır mı?

TechnoMan55

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplama PC alacaktım fakat vazgeçtim. Bu yüzden bir notebook alacağım. Monster'in Abra A7 5.2.1 cihazını beğendim. Bu cihaz iyi mi? Bu paraya bundan iyi cihaz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar toplama PC alacaktım fakat vazgeçtim. Bu yüzden bir notebook alacağım. Monster'in Abra A7 5.2.1 cihazını beğendim. Bu cihaz iyi mi? Bu paraya bundan iyi cihaz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer taşıma sorununuz yoksa kesinlikle masaüstü toplayın eğer illa notebook olsun diyorsanız monster riskli bir tercih

Kardeş Monster gayet güzel bir marka ssd eklersin öğrenci indirimi felan baya hesaplı geliyor, ucuz diye dandik mal üretiyor düşüncesine kapılma, ben çok araştırdım MSI kullananların çok az da olsa şikayet edeni var lakin Monster kullananların hepsinin memnun kaldığını gördüm, bu iki markadan birini alacaktım MSI'ın albenisi vardı Monster'un ise fiyatı ucuzdu eğer amacın taşınabilirlikse kesinlikle tavsiye ederim ;)

Kardeş Monster gayet güzel bir marka ssd eklersin öğrenci indirimi felan baya hesaplı geliyor, ucuz diye dandik mal üretiyor düşüncesine kapılma, ben çok araştırdım MSI kullananların çok az da olsa şikayet edeni var lakin Monster kullananların hepsinin memnun kaldığını gördüm, bu iki markadan birini alacaktım MSI'ın albenisi vardı Monster'un ise fiyatı ucuzdu eğer amacın taşınabilirlikse kesinlikle tavsiye ederim ;)

Yanlış bilgilendirme yapmayın monster da ne kadar mavi ekran sorunu var haberin var mı ? Ben 1.5 ay araştırdım tüm markaları monster dan dili yananların haddi hesabı yok.
Kesinlikle kötülemek için söylemiyorum sonuçta Türk markası desteklemek isterim ama kaliteyi artırmalılar önce. Masaüstü toplar gibi notebook topluyorlar.
Her markada sorun çıkabilir ama bunlarınki biraz can sıkıcı. Msi taraftarı da değilim pahalı satıyorlar bence.
Asus şu an en uygun bilgisayarları satıyor ben de asus aldım zaten. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım

Kullandıgım: Asus N551VW-CN007T

Son düzenleme:
bütçe 3000 en fazla 3200 falan olur oyun oynıcam gittiğim yerlerede götürcem yazın.

snn asus notebook güzelmiş bu arada :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı