Fotoğraf atarsanız daha iyi olur. İş sadece sıcaklıkla bitmiyor. Test sonucuna göre değerlendirirsek gayet iyi.Arkadaşlar, cihazda 3050 Ti laptop GPU var. Test etmek için FurMark testine soktum ve 30 dk boyunca test ettim. Test boyunca GPU sıcaklığı maksimum 82 derece oldu iyi midir?
Maalesef fotoğraf alamadım. Dediğiniz şeyde ne gibi değerler gözüküyor kiFotoğraf atarsanız daha iyi olur. İş sadece sıcaklıkla bitmiyor. Test sonucuna göre değerlendirirsek gayet iyi.
Bir zararı olur mu sence30 dk biraz fazla olmuş laptopa göre gayet normal bir değer bir dahakine 10 dk yapmanızı öneririm.
Minimum ve maximum FPS değerleri gibi şeyler yer alıyor.Maalesef fotoğraf alamadım. Dediğiniz şeyde ne gibi değerler gözüküyor ki
Ortalama 65 min 63 ve max 68 fps verdi 1080p çözünürlükteMinimum ve maximum FPS değerleri gibi şeyler yer alıyor.
Olmaz.Maalesef fotoğraf alamadım. Dediğiniz şeyde ne gibi değerler gözüküyor ki
Bir zararı olur mu sence
Değerler stabil ve iyi.Ortalama 65 min 63 ve max 68 fps verdi 1080p çözünürlükte
Değerler bu kadar iyiyken valorantda yüksek ayarlarda gpu sıcaklığının 80 82 derece olması sence yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mıDeğerler stabil ve iyi.
Cevabınız için teşekkür ederim.Olmaz.
Valorant oynarken 82 derece olması gayet normal çünkü işlemci ve ekran kartını sonuna kadar kullanıyor demektir. Ben bir hata göremedim.Değerler bu kadar iyiyken valorantda yüksek ayarlarda gpu sıcaklığının 80 82 derece olması sence yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.