Monster Abra A7 laptoptan "bip" sesi geliyor

XuangYuu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta göreceğiniz üzere bip sesiyle alakalı bir sorunum var ve bu sorun şöyle oldu;

Bilgisayarı açtım Steam de oyun yüklemeye başladım bunu yaparken honkai star rail da daily Quest'lerimi yapmak için girdim oyunun ortasında bir anda 3 kere "biiip biiiip biiiip" sesi gelmeye başladı fakat bir şey olmadı bilgisayara. Fakat bu sorun öncesinde benim oyun ortasında crash yeme gibi veya crash yedikten sonra NVIDIA'nın ekran kartı ayarlarında ekran kartım yok olmuştu kısaca sanki kullanmıyordu kendini. Kendimce bu sorunu araştırdım DDU ile grafik kartını ve işlemci driverını sildim en yenilerini yükledim tam sorun çözüldü sandımken bir anda bu oyun ortasında 3 kere bipleme sesi geldi. Sizce sorun ne olabilir? Bunca sorun sizce RAM'den kaynaklı mı yoksa ekran kartından mı?

Bilgisayar modelim Abra A7 13.2

3 Kısa bip = Belleğın ilk bölümünde (64K) hata

Vallaha bunu okumuştum okuduğuma göre ram ile alakalı problemim var ama bir ram sizce ekran kartını kapatma gibi bi durum veya oyuna crash verdirtebilir mi onu anlamadım.

Verdirtebilir tabii, RAM'leriniz neler? Çift kanalsa tek tek deneyin.

Maalesef ki şu anda teknik servise verdim deneyemiyorum fakat cidden endişeliyim ekran kartı veya anakart gibi bir problem çıkmasından. Acaba RAM ile kaynaklı olur mu diye bir blog açmak istedim fikirlerinizi görmek istedim. Fakat RAM konusuna gelecek olursak 2 sene önce almıştım bir tanesi benim aldığım Samsung bir tanesi ise Monster'ın kendi RAM iydi fakat emin olun bütün okuma hızı vs. her şeyini eşit şekilde almıştım ve ikiside 8GB yani 2 yıl sonra böylesine bir sıkıntı yaratabiliyorsa belki içime az da olsa su serpirtebilir bu olay. Asıl korkum benim sıkıntının ekran kartım veya ana kartımdan yana olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı