Monster Abra A7 Mikrofon Jak Girişi Bozuldu

• Konuyu başlatan sarah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.582

sarah

Hectopat
Yaklaşık 2-3 ay önce ''Monster Abra A7 V12.1.5 17,3 Gaming Laptop'' satın almıştım. Mikrofon jak girişinde bir problem var. Kulaklığın mikrofon kısmını taktığımda sesim karşıya cızırtılı ve anlaşılmaz gidiyor. Başta sorun kulaklıktadır diye düşündüm fakat yeni aldığım kulaklıkta da aynı sorunu yaşadım. Aynı kulaklığı farklı bir bilgisayarda denediğimde ise sorunsuz bir şekilde çalışıyordu mikrofon kısmı. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun. İlk defa böyle bir sorun ile karşı karşıya kalıyorum.

Yaklaşık 2-3 ay önce ''Monster Abra A7 V12.1.5 17,3 Gaming Laptop'' satın almıştım. Mikrofon jak girişinde bir problem var. Kulaklığın mikrofon kısmını taktığımda sesim karşıya cızırtılı ve anlaşılmaz gidiyor. Başta sorun kulaklıktadır diye düşündüm fakat yeni aldığım kulaklıkta da aynı sorunu yaşadım. Aynı kulaklığı farklı bir bilgisayarda denediğimde ise sorunsuz bir şekilde çalışıyordu mikrofon kısmı. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun. İlk defa böyle bir sorun ile karşı karşıya kalıyorum.

Forumda 9 sayfa boyunca kavga bile ettim abra almayın diye demek ki boşunaymış.

Eğer garantiye göndermiyorsanız ses kartı kullanabilirsiniz benimde jak girişlerim kırık usb ses kartı baya iyi götürüyor.

Garantisi var hocam. Gönderin. Biz size ancak sürücüyü güncelleyip deneyin diyebiliriz.

Keşke öncesinde bana denk gelseydiniz şimdi 2-3 hafta boyunca bekleyeceksiniz sağlık olsun.
Aslında çok güzel bir bilgisayara denk gelmiştim ama onu kaçırdım. Uygun fiyat ve performans bakımından Monster iyi gibi geldi. Mikrofon sıkıntısı hariç bir sorun ile karşılaşmadım ama şimdiden arızalar başladı ise bakalım daha neler göreceğim.
Garantisi var hocam. Gönderin. Biz size ancak sürücüyü güncelleyip deneyin diyebiliriz.
Tek çare o sanırım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı