Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Bugün v12.2 modeli geçti elime. Uzun zamandır gaming laptop kullanmamıştım o yüzden çok güzel geldi bana. Ama Monster’ın kronik ısınma problemi var. Undervolt yaparak o problem çözülüyormuş sanırım.
Bugün v12.2 modeli geçti elime. Uzun zamandır gaming laptop kullanmamıştım o yüzden çok güzel geldi bana. Ama Monster’ın kronik ısınma problemi var. Undervolt yaparak o problem çözülüyormuş sanırım.
Bugün v12.2 modeli geçti elime. Uzun zamandır Gaming laptop kullanmamıştım o yüzden çok güzel geldi bana. Ama Monster’ın kronik ısınma problemi var. Undervolt yaparak o problem çözülüyormuş sanırım.
Windows’u kurduktan sonra Control Center kurmadım bu yüzden fanlar dönmüyordu. Elimi attığımda aşırı ısındığını fark ettim ve Control Center’ı kurup fanları çalıştırdım. Boşta yanlış hatırlamıyorsam 40-50 derece arası seyrediyordu. Çok başarılı bir soğutması olduğunu söyleyemem.