Merhaba. Gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki... EBA canavarı kısmına çok güldüm ama aşırı haklısınız.
Ben de sürekli bozulduğu için değişimden yeni Monster istemiştim. SSD'si sorunlu zaten o ayrı konu. Adamlara "Bu SSD bozuldu düzgün SSD takın." dedim taktıkları da sorunlu. Değişimden gelene de sıfır SSD takmışlar o da sorunlu. Gerçekten rezillik. Bu kısmı geçelim.
Değişimden gelen laptop için aynı şekilde komutlarla ilk haftadan pil sağlığına baktım. Fark ettiklerim:
1. Aynı model aynı laptopun değişimden gelen laptopunun pil kapasitesi 10000 daha düşüktü.
2. Değişimden gelen laptopun pil sağlığı ilk haftada büyük bir kayıp yaşadı.
Tekrar uğraşmamak için göndermedim. Değişim Ocak 2023'te gerçekleşti ve SSD sağlığı Crystal Disk Info'ya göre %99. Garantiye gönderip "Bu SSD çalışma zamanını bile doğru göstermiyor." diye başka SSD istesem geldiğinden beri bozulmayan laptop bozulup geri gönderilir diye korkuyorum ve gönderemiyorum.
Bence çok kurcalamadan aynı benim gibi laptopu prize takıp kullanın. Pil sağlığına da pek takılmayın, yapacak bir şey yok. EBA canavarından ne beklersiniz ki?