Monster Abra A7 ping sorunu

Marhiu

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayarı ilk aldığım günden beri devam eden bir durum bu. İnternete kablosuz giriyorum. İnternet hızım iyi hiçbir sorun yok fakat oyunda yaklaşık 1 dakika aralıklarla ping 60'tan 200'e fırlıyor sonra kendi kendine iniyor. Modemimi değiştirdim fayda etmedi. Arka planda çalışan hiçbir uygulamada yok. Modemden kanalda değiştirdim fayda etmedi. Yardım edebilir misiniz ?
 
Öncelikle bende bir abra a7 kullanıcısıyım ve monster ile tanıştığıma her gün lanet ediyorum . Bilisayarım servisten çıkmıyor , servis tam bir amatör . Bir arızayı giderirken başka bir arıza açıyor .

Sorununuza gelince bunun ile ilgili bir video yayınlamışlardı belki işinize yarar . Bende hiç böyle bir sorun olmadı ama ondan başka bütün sorunlarla karşılaştım . 3k para verdim ayda 1 servise gidiyorum :)

Konu ile ilgili googlede en üstteki videoyu izleyebilirsin Link
 
Dediklerinizin hepsini denedim. Arthur attığın videodakileri yaptım. Bir zaman için sorunum çözüldü bugün yine başladı. Bu sorun nedeniyle sizce bilgisyarımı servise gönderebilir miyim ?
 
Tabiki gönderebilirsin , hernekadar sorun yaşasamda monster beni servis konusunda hiç üzmedi . teknik servisi arayıp bilgi alabilirsin .
 
DNS veya PROXY kullanıyormusun?
DNS pinge etki etmez. DNS ne olduğunu önce araştırın . Modeminde sıkıntı olmadığına eminsen driver kaldırıp tekrar yüklemeyi dene yine sıkıntı devam ediyorsa servise yolla . Bu arada modeminin seçili olduğu kanalda başka kullanıcı olmadığını ve modemin ile maksimum 10 metre uzaklıkta ve arada herhangi bir kablosuz verici olmadığına emin ol . bu durumdayken bile normal bağlantına internet bağlantısı üzerine 10 ms ile 25 ms arasında dalgalanma olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı