Monster Abra A7 ping sorunu

Sen hiç hayatında Google DNS kullanıp, online oyun oynamadın anlaşılan. Öyle bir etki eder ki, oyunda adama vururken, bir bakmışsın ölmüşsün. @ultimatemsdn
Ben kendi dns sunucumu kuran kişiyim bana dns mi anlatıyorsunuz :) bu arada sen türkiyede google dns kullandığını mı zannediyorsun :) anca etki etmesi için oyunun her sunucuya bağlanırtken dns sorgusu gönderir okadar cevap gelince cache etmesi lazım etmiyorsa bilie windows cache eder . ip adresi ile bağlantı sağlandıktan sonra dns hiçbir önemi kalmaz . dns ağ katmanı değil .

Ben mesela Dark Souls oynarken, Open DNS veya Google DNS kullanırken, sürekli LAG halinde oluyorum. Yalnız, kullandığım servis sağlayıcısının, kendi DNS adresini kullandığımda, hiç bir sıkıntı olmuyor. Kendi sunucumu kuran kişiyim derken? Görende, online merkezli oyunlara ana sunucu hizmeti verdiğini zannedecek. :hasta:

Ben mesela Dark Souls oynarken, Open DNS veya Google DNS kullanırken, sürekli LAG halinde oluyorum. Yalnız, kullandığım servis sağlayıcısının, kendi DNS adresini kullandığımda, hiç bir sıkıntı olmuyor. Kendi sunucumu kuran kişiyim derken? Görende, online merkezli oyunlara ana sunucu hizmeti verdiğini zannedecek. :hasta:
türkiye , almanya ve amerikada dns, proxy ve birçok uygulama için sunucularım bulunmakta :) oyunlar için kendi sunucularımıda kuruyorum ihtiyaç olduğunda tabi .bu genelde csgo gibi oyunlar oluyor .

Öncelikle bende bir abra a7 kullanıcısıyım ve monster ile tanıştığıma her gün lanet ediyorum . Bilisayarım servisten çıkmıyor , servis tam bir amatör . Bir arızayı giderirken başka bir arıza açıyor .

Sorununuza gelince bunun ile ilgili bir video yayınlamışlardı belki işinize yarar . Bende hiç böyle bir sorun olmadı ama ondan başka bütün sorunlarla karşılaştım . 3k para verdim ayda 1 servise gidiyorum :)

Konu ile ilgili googlede en üstteki videoyu izleyebilirsin Link

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı