Monster Abra A7 V.5.3 donma sorunu

Marla Singer

Gigapat
Monster Abra A7 V.5.3 kullanıyorum. Bilgisayarım açtıktan sonra genelde 30 dakika ile 2 saat arasında kullanımdan sonra bilgisayarım tamamiyle donuyor, sadece fare hareket ettirebiliyorum onun dışında hiçbir tepki vermiyor bilgisayar. Defalarca hard format attım, iç temizliğini yaptım ısınma yok. Olay günlüğüne baktığımda bunlar yazıyor;

Bilgisayar Özellikleri :
  • i7 6700HQ
  • 950M
  • 8GB 1600 MHz RAM
  • 240 SSD
  • 1 TB Harddisk
Not : Bilgisayar daha sık takılmaya başladı daha önce bu sorunu yaşayan var mı ?
Not 2 : Ramleri değiştirdim sorun devam ediyor .
Arkadaşlar lütfen yardım edebilecek yokmu bilgisayarı kırmak üzereyim

Son düzenleme:
Diski GPT"de değil ise, GPT"ye çevirip temiz bi kurulum yapın. Sürücüleri güncel tutun.

Sürücülerim güncel, diskin hangi türde olduğuna bakmadım eve gidince deneyeceğim, bir değişiklik olursa buraya yazarım yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler.
Diskler GPT. SSD değiştirdim, HDD değiştirdim sorun devam ediyor. Monsterlar'da kronik olabilir mi bu sorun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemek istedim ama Monster'ın sitesinde yok. İnternette de bulamadım. Son çare olarak garantiye yollayacağım. Garantisi yok, umarım çok fazla ücret çıkarmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…