MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 1 Temmuz 2014 #1 Arkadaş notebook alacak. MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK Bu fiyata Monster alınır mı sizce? Bütçe 2500-3000TL arası bir bütçesi var arkadaşımın. Ürünün içinde GTX 860m varmış. Sizce almalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2014
Arkadaş notebook alacak. MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK Bu fiyata Monster alınır mı sizce? Bütçe 2500-3000TL arası bir bütçesi var arkadaşımın. Ürünün içinde GTX 860m varmış. Sizce almalı mı?
Mertcan Delireioğlu Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 192 Makaleler 2 Yer İstanbul/Kartal/Yakacık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2014 #2 Hep arkadaş olur zaten.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #3 Bu bütçeye ideal bi' notebook fakat daha az performanslı olsun ama daha kaliteli olsun derseniz Msi alın lakin ben önermem.
Bu bütçeye ideal bi' notebook fakat daha az performanslı olsun ama daha kaliteli olsun derseniz Msi alın lakin ben önermem.
MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 1 Temmuz 2014 #4 @Mertcan Delireioğlu evet arkadaş için.
ofyale Megapat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #5 Ben dün Abra A5 siparişimi verdim. Sanırım Cuma akşamı elimde olur ilk izlenimlerimi burada paylaşırım isterseniz.
Ben dün Abra A5 siparişimi verdim. Sanırım Cuma akşamı elimde olur ilk izlenimlerimi burada paylaşırım isterseniz.
ofyale Megapat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #7 Tamam bu konu altından paylaşacağım. Ama bilirsiniz söyleyeceklerim diğerlerinden pek farklı olmaz @Silinen üye
Tamam bu konu altından paylaşacağım. Ama bilirsiniz söyleyeceklerim diğerlerinden pek farklı olmaz @Silinen üye
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2014 #8 Evet. İş görür. Bu bütçeye alınabilecek en iyi diz üstüdür. @ofyale Kullanıcı incelemeleri bölümünde konu açarak açıklayın izlenimlerinizi.
Evet. İş görür. Bu bütçeye alınabilecek en iyi diz üstüdür. @ofyale Kullanıcı incelemeleri bölümünde konu açarak açıklayın izlenimlerinizi.
ofyale Megapat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #9 SypeR dedi: Evet. İş görür. Bu bütçeye alınabilecek en iyi diz üstüdür. @ofyale Kullanıcı incelemeleri bölümünde konu açarak açıklayın izlenimlerinizi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben üşengeç biriyim bu konularda, sadece izlenimlerimi yazsam olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2014
SypeR dedi: Evet. İş görür. Bu bütçeye alınabilecek en iyi diz üstüdür. @ofyale Kullanıcı incelemeleri bölümünde konu açarak açıklayın izlenimlerinizi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben üşengeç biriyim bu konularda, sadece izlenimlerimi yazsam olmaz mı?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2014 #10 ofyale dedi: Hocam ben üşengeç biriyim bu konularda, sadece izlenimlerimi yazsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İzlenimde bir incelemedir.
ofyale dedi: Hocam ben üşengeç biriyim bu konularda, sadece izlenimlerimi yazsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İzlenimde bir incelemedir.