OpenCore Monster Abra A7 v11.1.1 Sonoma EFI nereden bulunur?

hvkmjij

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
480gb ssd
Ekran kartı
dahili intel ekran kartı 2048mb
Anakart
Monster'ın kendi anakartı
İşlemci
Intel® Coffee Lake Core™ i7-9750H 6C/12T
Bilgisayarım başlıktaki gibi. Buradaki OC8.6 yı, osxinfoda OC 8.0-9.3-9.7-1.0.1 sürümlerini, opencorepkg 1.0.2 yi, benzer cihazların EFI sini (Abra A5, Tulpar t7, Abra A7'nin önceki ve sonraki vesiyonlarını [12.1,6.3 vb]) (11.1.1 için EFI bulamadım.), Tongfang Hackintosh Utility'i (hem kendisininkini hem de 1.0.2 ile modifiye ettiğim versiyonu.) Denedim. Osxinfoda strangeone hocamızın attığı EFI'ler ve Config dosyasını da denedim. Hiçbiri ile Sonoma 14.4 çalıştıramadım. Aşırı bozuk bir EFI kullanıyordum (gereksiz dosyalardan dolayı 70.2 MB Ti...) Monterey'de sorunsuzdu ama o da Sonoma'yı açamadı. Bu cihaza sahip olup EFI paylaşabilecek olan var mı?
OpenCore Clover hiç fark etmez. Sistem bilgisi Monster Abra A7 v11.1.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım başlıktaki gibi. Buradaki OC8.6 yı, osxinfoda OC 8.0-9.3-9.7-1.0.1 sürümlerini, opencorepkg 1.0.2 yi, benzer cihazların EFI sini (Abra A5, Tulpar t7, Abra A7'nin önceki ve sonraki vesiyonlarını [12.1,6.3 vb]) (11.1.1 için EFI bulamadım.), Tongfang Hackintosh Utility'i (hem kendisininkini hem de 1.0.2 ile modifiye ettiğim versiyonu.) Denedim. Osxinfoda strangeone hocamızın attığı EFI'ler ve Config dosyasını da denedim. Hiçbiri ile Sonoma 14.4 çalıştıramadım. Aşırı bozuk bir EFI kullanıyordum (gereksiz dosyalardan dolayı 70.2 MB Ti...) Monterey'de sorunsuzdu ama o da Sonoma'yı açamadı. Bu cihaza sahip olup EFI paylaşabilecek olan var mı?
OpenCore Clover hiç fark etmez. Sistem bilgisi Monster Abra A7 v11.1.1.

Bizim imajımız ve EFI klasörümüz ile deneyin. Ayrıca cihazınız Sequoia uyumlu.

Sonoma 14.4 imajı yok mu?

Sonoma imajımız var. Ama 14.4 imajımız yok.

Sonoma imajını indirmekle uğraşmadım sequianın altında paylaşılan EFI'yi ekranıma ve kurcağım sistemin airportuna göre güncelledim.

Başarılı oldu ama 2 sorun var.
1- Hata olmayan yazılar veriyor nasıl kapatabilirim?
2- Performans iyi değil. Sanırım yanlış EFI'yi kullandım.

Siri'yi etkinleştirdimde ses kartımı tanımamış.

Şimdi baktım Intel grafikteki kalsik 7 MB alıyormuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı