Monster ABRA A7 V11.1.3 vs TULPAR V20.1

ışık süzmesi vardı ekranda, daha fazla test edemedim açıkçası, bilgisayarı 3 defa goturdum monstera bana windows dediler en son bakın biostada gözüküyor dedim fakat yine windows diyince bende ürünü 19.1.2 ile değiştirdim fakat kasadan dolayı bilgisayar 10 15 dklık kullanımda sabit 90 dereceleri gördü boşta 70-75 üzeri bende iade ettim döndüm dolastım yine monstera geldim :")
O zaman FreeDOS ile satış yapmayı kesmeleri lazım. Tüketici haklarına itinayla gidilir.
neredeyse 1000lira farkediyor freedos olması ondan dolayı freedos seçiyoruz fakat bilgisayarın gözle görülür sorunlarında bile yazılımsal windows kaynaklı diyip geçiştirdiler
AIDA64 Stability Test Rehberi - Technopat Sosyal burdada sorunları açıklamıştım fakat kimse açtığım konularda bana yardımcı olmuyor !

Son düzenleme:

Değişim iptal oldu. Değiştireceğim ürün stokta kalmamış gidip tekrar teknik servisten cihazımı almak zorunda kaldım. 8GB RAM ekledim ve 120GB eski bir SSD kullanıyordum onu taktım. Dediğiniz gibi bilgisayar yüklü iken 95 derecelere kadar çıkabiliyor.(Nadiren) Beni çok rahatsız etmedi ama diğer kullanıcıları rahatsız edebilir. Bilgisayarın içini açtığımda bataryanın üzerinde Li-Polymer yazıyor fakat AIDA64 ile kontrol edildiğinde Li-ion gözüküyor pil. Ben de anlamış değilim durum nedir ama Monster'ın dizüstü bilgisayarda Li-ion pil kullanacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. 95 derece sıcaklıkta 2 ayda biter o batarya çünkü. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Aşırı bariz olmuyor.Fazla abartılan bir konu.Alışanlara saygı duyarım ancak ekstra gibi geliyor bana bu devirde :/

Yaklaşık 1 haftadır 144hz monitörü kullanıyorum. Şu an 60hz monitörü olan 1ms tepkime süresi olan bir monitörden yazıyorum. Mouse oynatınca bile bilgisayarın kastığını hissedebiliyorum. Bence hissedilir derecede bir unsur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…