Monster Abra A7 v11.1 Sound Blaster Cinema 5 kurulumu

Ditarium

Hectopat
Monster Abra A7 v11.1 cihazıma kendi sitesinden driver kuruyorum fakat yüklenmiyor sanırsam. Driver silme programi ile Windows güvenli modda iken silip tekrar yüklememe rağmen sonuç aynı. Sebebi ne olabilir acaba?

1599401605121.png

Programın 2 aşamalı kurulumu mevcut, driverı kurduktan sonra Microsoft Store’dan Sound Blaster Cinema 5 kurulumu yapın. Benim laptopta programı Monster teknik servis uzaktan bağlanıp kurmuştu. Fakat programın hiçbir işe yaradığı yok.

Doğru yerden yüklediğinize emin misiniz? Tıkla
Aynen aynen buradan yüklüyorum.
Programın 2 aşamalı kurulumu mevcut, driverı kurduktan sonra Microsoft Store’dan Sound Blaster Cinema 5 kurulumu yapın. Benim laptopta programı Monster teknik servis uzaktan bağlanıp kurmuştu. Fakat programın hiçbir işe yaradığı yok.
Microsoft store dan bulamadım ama yanlış mı arıyorum acaba

Teknik servis Microsoft hesabımdan çıktıktan sonra storeda arama yapmıştı. Yapamazsanız yarın teknik servisi arayın, uzaktan bağlanır ya da tarif ederler. Fakat dediğim gibi programın bir faydası yok, uğraşınıza değmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı