Monster Notebook'a Sound Blaster Cinema 6+ kurulmuyor

Monsterin sitesinde 2.1.14.0 versiyon numaralı eklenti yoktu. 2.02.01.38 numaralı versiyon ise uyumsuz işletim sistemi hatası veriyordu. İnternetten araştırarak sizin yazmış olduğunuz versiyona ulaştım ve kurdum.

Şuan SBC6+ sorunsuz çalışıyor.Yardım için teşekkür ederim.

Windows 10'da çalışan eklentileri aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

SBC6+ Component ve EQ

Monster'in sitesinde 2.1.14.0 versiyon numaralı eklenti yoktu. 2.02.01.38 numaralı versiyon ise uyumsuz işletim sistemi hatası veriyordu. İnternetten araştırarak sizin yazmış olduğunuz versiyona ulaştım ve kurdum.

Şu an SBC6+ sorunsuz çalışıyor. Yardım için teşekkür ederim.

Windows 10'da çalışan eklentileri aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

SBC6+ Component ve EQ

Denedim ancak çözüm olmadı benim için. Bir yerde hata mı yapıyorum

Sorun tam olarak nedir?
Kurulum yaparken işletim sistemi uyumsuz hatası mı veriyor, yoksa başka hatayla mı karşılaşıyorsunuz?
Şöyle ki buz sizin attığınız bileşenlerin hepsi çalışıyor component dahil. ama sound blaster uygulaması çalışmıyor cihaz bağlı değil uyarısı veriyor.

Cihazınız Tulpar mı?
Evet

Ben 20.4 ve 20.5 ses kartı sürücü ve sound blaster için monster sayfasında verilen dosyaları inceledim birebir aynı. Sadece ses kartları için web sayfasında farklı gibi görünse bile kurulum başlayınca benzer versiyon numaraları ile başlıyor. Yani yüksek ihtimal ses kartları da birebir aynı.
Bence şunu yapın;
-Realtek sürücüyü tamamen kaldırın
-SBC6+ Uygulamasını kaldırın
-Realtek sürücüyü kurun ( sonrasında yeniden başlatmayın )
-SpeakerEQTongFang_2.0.0.8 dosyasını kurup yeniden başlatın
-CreativeAudioEffectsComponentInstaller_2.1.14.0 kurun
-Mağazadan SBC6+ uygulamasını kurun.
Çalışması gerekir, eğer çalışmıyorsa çok uğraşmaktan bir yerlerde hata oluşmuş olabilir.

Ben 20.4 ve 20.5 ses kartı sürücü ve sound blaster için monster sayfasında verilen dosyaları inceledim birebir aynı. Sadece ses kartları için web sayfasında farklı gibi görünse bile kurulum başlayınca benzer versiyon numaraları ile başlıyor. Yani yüksek ihtimal ses kartları da birebir aynı.
Bence şunu yapın;
-Realtek sürücüyü tamamen kaldırın
-SBC6+ Uygulamasını kaldırın
-Realtek sürücüyü kurun ( sonrasında yeniden başlatmayın )
-SpeakerEQTongFang_2.0.0.8 dosyasını kurup yeniden başlatın
-CreativeAudioEffectsComponentInstaller_2.1.14.0 kurun
-Mağazadan SBC6+ uygulamasını kurun.
Çalışması gerekir, eğer çalışmıyorsa çok uğraşmaktan bir yerlerde hata oluşmuş olabilir.

Tulpar t20.5 kullanıyorum. Monstersin sitesindeki sürücülerle creativeeffect yazılımında windows versiyon hatası alıyordum. konuyu görünce Dediklerinizi bende yaptım. Malesef çalışmıyor. Son windows 10 yüklü (19045.2364)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı