Monster Abra a7 v11.5 RTX 3050 Ti laptop kaç yıl götürür?

Aliwhy0571

Femtopat
Daha fazla  
Bu özelliklere sahip masaüstü ve laptopum arasındaki FPS değeri sizce kaç olur ve benim laptop sorunsuz(oyunları akıcı şekilde) kaç yıl götürür?

RTX 3050/3050ti laptoplar artık 2023 yılından sonra çıkan oyunlar için yetersiz. Ancak 2023 yılına kadar çıkan çoğu oyunu da sabit 60 fps verebilir. Orta - yüksek karışık ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi şuan sunabilir ancak dediğim gibi artık 6 gb vram istenen oyunlarda çok düşük ayarlarda oyunu açacaktır ki bu da iyi bir oynanış sunmaz.

RTX 3050/3050ti laptoplar birkaç sene oldu çıkalı ancak benim düşünceme göre 2023 yılı itibariyle tercih edilen bir ekran kartı olmayacaktır. Çünkü 4 gb vram artık yetersiz.
Kendimde rtx 3050 laptop kullanıyorum ancak ömrü şu yıl ile itibaren maalesef doldu.

RTX 3050/3050ti laptoplar artık 2023 yılından sonra çıkan oyunlar için yetersiz. Ancak 2023 yılına kadar çıkan çoğu oyunu da sabit 60 FPS verebilir. Orta - yüksek karışık ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi şu an sunabilir ancak dediğim gibi artık 6 GB VRAM istenen oyunlarda çok düşük ayarlarda oyunu açacaktır ki bu da iyi bir oynanış sunmaz.

RTX 3050/3050ti laptoplar birkaç sene oldu çıkalı ancak benim düşünceme göre 2023 yılı itibarıyla tercih edilen bir ekran kartı olmayacaktır. Çünkü 4 GB VRAM artık yetersiz.
Kendimde RTX 3050 laptop kullanıyorum ancak ömrü şu yıl ile itibaren maalesef doldu.

Üzüldüm şimdi ya aslında çok oyun oynayan birisi değilim ama FPS oyunları oynuyorum ve bazen hikayeli oyunlar neyse teşekkürler tekrardan.

Monster olduğu için götürmez. Maksimum 3 yıl veriyorum.

Monster'ın kötü özelliği ne diğer laptoplara göre şu anlık hiçbir sıkıntım yokta

Bilgisayarın götürmesi senin ne istediğine bağlı. Ofis işleri yapacaksan 10 yıl götürür mesela.
yok ya valorant filan oynuyorum low ayarlarda 180-240 arası fps veriyor normalmi

Üzüldüm şimdi ya aslında çok oyun oynayan birisi değilim ama FPS oyunları oynuyorum ve bazen hikayeli oyunlar neyse teşekkürler tekrardan.
Laptoplar da kullanılan işlemci de önemli. Sen cs valo tarzı oyunlar girerim diyorsan uzun yıllar daha laptop ile oynayabilirsin.
Ekran kartı isteyen oyunlarda ise benim yukarı da yazdığım durumlar geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı