Monster Abra A7 V11 alınır mı?

Peki neden herkes alma diyor kronikler mi bir sıkıntı olur mu alırsam.

Laptop kronik mi yani.

Clevo kasalı modellerinden dolayı fakat bu model Tongfang kasa ve fena olmayan bir model, fiyatı gayet iyi alınır.

Başta okumamıştım , aynısı var bende. Biraz daha pahalıya satmayı düşünüyordum hatta. Bence uygun fiyat. Güzelce testini yapıp alabilirsin.

Peki fan sesi ısınma olayları nasıl ve oyunlarda FPS değerleri iyi mi kronik bir sıkıntısı var mı?
Fanlar biraz gürültülü olabiliyor fakat artısı ısınmıyor. Gürültü olmasın dersen yavaşlatabilirsin ama bu sefer de ısınır , senin tercihin. Ben gayet memnundum bu üründen. Yüksek ayarlarda güçsüz kalmaya başlayınca yeni sistem toplamıştım. Fakat sağlam oyunları bile düşük ayarlara alırsan rahat çalıştırır. Son olarak ekranı 60Hz diye hatırlıyorum. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan o biraz üzebilir seni.

Fanlar biraz gürültülü olabiliyor fakat artısı ısınmıyor. Gürültü olmasın dersen yavaşlatabilirsin ama bu sefer de ısınır, senin tercihin. Ben gayet memnundum bu üründen. Yüksek ayarlarda güçsüz kalmaya başlayınca yeni sistem toplamıştım. Fakat sağlam oyunları bile düşük ayarlara alırsan rahat çalıştırır. Son olarak ekranı 60Hz diye hatırlıyorum. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan o biraz üzebilir seni.

144 Hz dediler bana alacağım laptop için gene kontrol ederim ama 144 Hz galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı