Monster Abra A7 v12.1.5 alınır mı?

Merhabalar oyun oynamak için bir laptopa ihtiyacım var Monster Abra A7 v12.1.5 sizce alınır mı yoksa Casper Excalibur ya da HP Pavilion mu tercih etmeliyim kullananlar varsa lütfen yorum yapabilirler mi?
Ya da 6000-8500 TL arası bir laptop önerisi yapabilir misiniz lütfen.

Excalibur'un ya da daha doğrusu çoğu Casper laptopların bildiğim kadarıyla termal sorunları var. HP Pavilion dediğin hangi model linklerini atar mısın? Ona göre yorum yapalım.

tabiiki atayım
ilki bu :
ikincisi ise :

birkaç arada kaldığım model daha atmak istiyorum

1: msı kalitesini çok duydum ama fiyatları gerçekten aşşırı pahalı

2: casper excalibur fiyatına göre iyi gözüküyor

Casper alma. Pişmanlıktır.

HP Pavilion'ların ilk attığın içlerinde en iyisi ve kesinlikle onu öneririm bunların içinde.

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu fiyat olarak da biraz daha uygun olan bir model seçtim. İnş kullandıkça burayada yorumlarımı yazacağım

Hayırlı olsun hocam kullandıktan sonra ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız, merak ettim?

Hayırlı olsun hocam kullandıktan sonra ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız, merak ettim?

Tabii ki elime ulaşıp 3-4 gün kullandıktan sonra paylaşacağım sonra 1-2 ay kullandıktan sonraki halini de yazacağım çünkü bu bilgisayar hakkında hiçbir makale bulamadım insanlar bilsin ne aldığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…