Monster Abra A7 V12.1.5 İncelemesi

Hocam farklı kontrol merkezi olmasına rağmen Türkçe ve işlevsel sorun olmuyor. Ekran boyutu yeterli geldi hocam 17.3". Ayrıca kontrol merkezini kendiniz indiriyorsunuz evet.

Hocam ben A7 17.2 almayı düşünüyorum aynı ekran paneli olduğu tepki süresi tek soru işareti aklımdaki.

TIREAL company

Şu uygulama ile test yapabilir misiniz? Tıkladığınız anda zaten ekranın ortasında yazıyor. Benim testim de aşağıda.

Dosya Ekleri

• xd.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
Laptopun şikayetçi olduğunuz bir kısmı var mı ? Isınma , oyun performansı , her donanımı düzgün bir şekilde çalışıyor mu ? Şikayet var sitesinde bir sürü şikayet gördüm. Kafam karıştı.
Ayrıca kapak kapalı iken ekran ile klavye arasında bir boşluk bulunuyor sanırım. Bir fotoğrafını yollayabilir misiniz buraya ? Herhangi bir videoda yada fotoğraflarında bulamadım bunu.

Tamam hocam teşekkürler geçen gün bir arkadaş 14 ms olduğunu söylemişti de. 8 ms gayet iyi bir sonuç laptop için.

Tamam hocam teşekkürler geçen gün bir arkadaş 14 ms olduğunu söylemişti de. 8 ms gayet iyi bir sonuç laptop için.
Hocam ben Monster alana kadar 8MS laptop görmemiştim.
Tamam hocam bu gün içerisinde eklerim konuya klavye ile ekran arasında olan boşluğu. Isınma sorunu yok Battlefield 1 üzerinden örnek verecek olursam 72 derece CPU 66 derece GPU sıcaklığı gördüm ara sıra yükseldi ama sonra geri indi hemen. Her donanımı düzgün şekilde çalışmakta ve bir sorun durumunda zaten garantisi mevcut.

Garantiye yolladınız mı ? Almayı düşünüyorum da kalitesiz diyenler var kafam karıştı. Herhangi bir sorunu oldu mu bu ana kadar ?

Canavarı alırken ne gibi özelliştirmeler yaptınız yani kısaca özelliklerini söylebilir misiniz ekran kartı RAM vb.

Sormak istediğim birkaç soru var. Ilki kapağı ve plastiği çok kolay esniyor mu ?
2.) Klavyesine bastırıldığında çok esniyor mu ?
3.) Cihazı kapattığında çantana koyduğunda bir baskı olduğunda klavye ve ekran arasındaki boşluk bir sorun teşkil ediyor mu ?
4.) Herkes ekrandan yakınmış ekranda herhangi bir çizik , kusur vs renk kaybı var mı ?
5.) Sizin bahsetmek istediğiniz artılar ve eksiler nelerdir ?
6.) Plastiği kaliteli mi ?
7.) Yandaki boşluğu gösteren bir fotoğraf paylaşabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…