Merhaba ben Monster Abra A7 v12.1 laptopa sahibim. Yapmak istediğim şey istediğim zaman laptopun fanlarını sessize alabilmek. Yani okul sezonu başlıyor gerek okulda gerek kütüphaneye laptop götürmem gerekeceği için laptopu sessize alabilmek istiyorum. Birkaç deneme yaptım lakin hiçbirinden sonuç alamadım. Monster Control Center'dan sessiz moda almam hiçbir işe yaramadı, güç planından güç tasarrufuna alıp bütün pil tasarrufu modlarını etkinleştirdim ve sistem soğuma ilkesini edilgen yapıp Turbo Boost'u kapatmam işe yaramadı ne yazık ki. Bu arada sıcaklıkla alakalı bir problem yok laptopta gerekli macun ve undevolt işlemleriyle güzel sıcaklıklar yakaladığımı düşünüyorum. Üstte bahsettiğim ayarlar yapılı halde ekran kartı ve işlemci 40-45 derecelerde geziyor. Performans modunda fanlar son hızda iken tam yükte işlemci 75 ekran kartı 70 derece civarlarında. Güç tasarrufu modları etkinken ve sistem boştayken fan hızı minimum %35 olarak çalışmaya devam ediyor ve gereksiz ses yapıyor. Benim bu fanları durdurabilmemin herhangi bir yolu var mıdır?