Monster Abra A7 v12.1 internet bağlantısı sürekli kopuyor

Şu anda bilgisayarda internete erişimim yok az önce bağlandı ve tekrardan dediğim gibi koptu telefonumda aktif olarak bağlı olduğu için telefonda dediğiniz IP adresine girdim giriş bilgileri istiyor ekranda.

Kullanıcı adı: admin
Şifre: 1234
Deneyin bakalım. Hepsi küçük harf olacak.

Kullanıcı adı: admin
Şifre: turktelekom
Deneyin.
Hocam maalesef yanlış şöyle bir farkettim Razer Viper v3 Hyperspeed kablosuz 2.4GHz mouse kullanıyorum az önce dongle çıkarttığımda internete bağlandı ve şuana kadar gitmedi ama dongle takınca internette yavaşlama 10 saniye sonrasında kopma yaşanıyor

Hocam maalesef yanlış şöyle bir fark ettim Razer Viper V3 HyperSpeed kablosuz 2.4GHz mouse kullanıyorum az önce dongle çıkarttığımda internete bağlandı ve şu ana kadar gitmedi ama dongle takınca internette yavaşlama 10 saniye sonrasında kopma yaşanıyor.

Wi-Fi'ya 5 GHz ile bağlanamıyor musunuz?

Şifresini biliyordum bilgisayara format atınca unuttum sormam gerekiyor parazitten kaynaklı bağlanamadığımı fark ettim şu an hala internet gitmedi bir sorun yok ama dongle takınca bağlantı gidiyor.

Müsait olduğunuzda 5 GHz ile bağlanmayı deneyin. Ek olarak modem arayüzünden Wi-Fi kanalını da değiştirin. İkisi de 2.4 GHz ile bağlı olduğundan çakışma yapıyor olabilir. 2.4 GHz için 11 ya da 13 kanalını deneyebilirsin. 5 GHz için ise 36 kanalını deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı