Monster Abra A7 v12.4.1 çok ısınıyor

87 derece gayet normal. Monster'la alakası yok bu durumun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda aynı işlemci ile Dell'de 90 derece görüyor.
Ek olarak 95 dereceler işlemciye herhangi bir zarar vermez. Eğer anakart kalitesi, lehim kalitesi zayıfsa anakartı yakabilir. Bu durumda ürün kaynaklıdır. Eğer zarar verseydi sistem kendini 100'de kapatmazdı.

Durumun Monster ile alakası yok ASUS ve Acer kullanmış biriyim hepsi bu derecelerde gitti geldi. Sıkıntı etme 90-95 derece olmayana kadar sorun yok.

Onlarda bu kadar ısı göremezsiniz. 65-70 derecelerde oluyor onlar.
Abi DDonanım arşivini pc gösterildi oda oyuncu laptop 95 derece gördü ve daha yeni açmıştı pcyi
Durumun Monster ile alakası yok ASUS ve Acer kullanmış biriyim hepsi bu derecelerde gitti geldi. Sıkıntı etme 90-95 derece olmayana kadar sorun yok.

Abi korkum su PC r günlükken 84 derece falan gördü Valorant'ta ve 70 84 arası Valorant'ta Max 87 gordu bu PC 1 yıl sonra tahmini kaç görür.
87 derece gayet normal. Monster'la alakası yok bu durumun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda aynı işlemci ile Dell'de 90 derece görüyor.
Ek olarak 95 dereceler işlemciye herhangi bir zarar vermez. Eğer anakart kalitesi, lehim kalitesi zayıfsa anakartı yakabilir. Bu durumda ürün kaynaklıdır. Eğer zarar verseydi sistem kendini 100'de kapatmazdı.

Abi PC alalı 3 gün oldu 87 gordu Valorant'ta 70 84 arası değere sahip sence 1 yıl sonra kaç derece görür

Abi DDonanım arşivini PC gösterildi oda oyuncu laptop 95 derece gördü ve daha yeni açmıştı PC'yi

Abi korkum su PC r günlükken 84 derece falan gördü Valorant'ta ve 70 84 arası Valorant'ta Max 87 gordu bu PC 1 yıl sonra tahmini kaç görür.

Abi PC alalı 3 gün oldu 87 gordu Valorant'ta 70 84 arası değere sahip sence 1 yıl sonra kaç derece görür

Eğer bakımlarını yaptırırsan bir şey değişmez.

Arkadaşlar biliyorum başınızın etini yedim ama son defa sormak istiyorum da. Monster Abra A7 v12.4.1 aldım i5 10200H GTX 1650 Ti 16 GB RAM 500 SSD var alalı 4 gün oldu ve Max 87 derece gördü. Valorant oynarken 74-81 tarzı gidip geliyor Fortnite'da ise 87 oldu PC boşta iken 45 derece falan internette gezinirken ise 55 sizce bu değerler 4 günlük PC'ye göre iyi mi yoksa arızalı PC mi verdiler? Ve bilgisayarım laptop. Ayrıca bu değerler 6 ay sonra falan kaç olur lütfen Monster çöp falan yazmayın.

Sıcaklıklar normal. 6 ay sonra termal macun hizmetiniz var ücretsiz.
Siz laptop kullanmayı bilmiyorsunuz.

Arkadaşlar biliyorum başınızın etini yedim ama son defa sormak istiyorum da. Monster Abra A7 v12.4.1 aldım i5 10200H GTX 1650 Ti 16 GB RAM 500 SSD var alalı 4 gün oldu ve Max 87 derece gördü. Valorant oynarken 74-81 tarzı gidip geliyor Fortnite'da ise 87 oldu PC boşta iken 45 derece falan internette gezinirken ise 55 sizce bu değerler 4 günlük PC'ye göre iyi mi yoksa arızalı PC mi verdiler? Ve bilgisayarım laptop. Ayrıca bu değerler 6 ay sonra falan kaç olur lütfen Monster çöp falan yazmayın.
Aslında normal olmayan sıcaklıklar ama laptopta normal sayılıyor. Yılda 1 macun değişimi ve temizleme yaptırın başka bir şey düşünmeyin. 6 ay sonrada pc yi nasıl kullandığınıza göre değişir eğer çok oyun oynayıp fanları full de çalıştırıyorsanız sıcaklık daha yüksek, eğer oyun çok oynamayıp sessiz çalıştırdıysanız sıcaklıklar daha düşük olur sonuçta içine toz çeker yüksek devir.Sıcaklıkta en fazla 5 derece artar.

Benim bilgisayarım ile verdiğim örnek havanın sıcaklığının önemini anlatmak istememdi, ayrıca bilgisayarınıza birşey olmamış olması o sıcaklıkların zararsız olduğu anlamına gelmez ve uzun süreli kullanımlar belli bir tarih veya süre olmaksızın bilgisayarınıza zarar verecektir. İsterseniz 30 derece de kullanın, işlemcilerin de bir ömrü var. Bu anlattığımı daha iyi anlamak için elektroniklerin mimarisini detaylı bir şekilde öğrenmek, anlamak konuya açıklık getirecektir.
Benim de anlatmak istediğim 95 dereceye kadar güvenli olduğu, ondan sonra ömrünün kısalacağıydı. Ayrıca işlemciler sudan değil, 100 derecede kaynamıyorlar. Hele hele laptop işlemcileri buna dayanıklı olarak üretilir. 95 dereceyi geçmeyen bir cihazın işlemcisi en az 5 sene gidecektir.
Normal Monster olduğu için...
Her monster ısınmıyor. Evet abra serisi kasa kalitesi olarak sorunlu ama tulparların bazı modelleri gerçekten iyi.

Benim de anlatmak istediğim 95 dereceye kadar güvenli olduğu, ondan sonra ömrünün kısalacağıydı. Ayrıca işlemciler sudan değil, 100 derecede kaynamıyorlar. Hele hele laptop işlemcileri buna dayanıklı olarak üretilir. 95 dereceyi geçmeyen bir cihazın işlemcisi en az 5 sene gidecektir.

Her monster ısınmıyor. Evet abra serisi kasa kalitesi olarak sorunlu ama tulparların bazı modelleri gerçekten iyi.
Abi pc min kasa kalitesi baya ii bu arada sadece alt tarafı plastik

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı