4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 15 Nisan 2023 #71 OnePC dedi: Benim içinde önemli olam tasarım ama. Kullananlar da çok memnun. Genişletmek için tıkla... Şans işi biraz sorunu yoksa ne güzel.
OnePC dedi: Benim içinde önemli olam tasarım ama. Kullananlar da çok memnun. Genişletmek için tıkla... Şans işi biraz sorunu yoksa ne güzel.
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #72 OnePC dedi: Benim içinde önemli olam tasarım ama. Kullananlar da çok memnun. Genişletmek için tıkla... Tabii ki seçim size ait ama kullanamayacağınız bir ürünün tasarımı güzel olsa ne değişir ki?
OnePC dedi: Benim içinde önemli olam tasarım ama. Kullananlar da çok memnun. Genişletmek için tıkla... Tabii ki seçim size ait ama kullanamayacağınız bir ürünün tasarımı güzel olsa ne değişir ki?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 16 Nisan 2023 #73 Ömertu dedi: Tabii ki seçim size ait ama kullanamayacağınız bir ürünün tasarımı güzel olsa ne değişir ki? Genişletmek için tıkla... Hocam başka ürün olsa gerçekten alırım ama yok.
Ömertu dedi: Tabii ki seçim size ait ama kullanamayacağınız bir ürünün tasarımı güzel olsa ne değişir ki? Genişletmek için tıkla... Hocam başka ürün olsa gerçekten alırım ama yok.