Monster Abra A7 v13.1 alınır mı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 3.849
Monster yerine Lenovo, ASUS, MSI bunlara bakınız, 5K bile fark olsa verip alın başınız ağırmasın sonradan Monster bilgisayarların ortlama ömrü 2 yıl.

@OnePC Ben açıkcası ikinci el elektoniğe sıcak bakan biri değilim. Yani herhangi bir sorun çıktığında karşında zaten muhattap bulamazsınız diye düşünüyorum. Şimdi öncelik ne amaçla kullanacağınızdır. Örnek oyun deneyimleri, oyunların sistem gereksinimlerini inceleyerek karar vermek lazım mesela. 17 inç alırsanız ek monitör ihtiyacı kalmıyor. 15,6 pcyi ben açıkcası kullanmaktan keyf almıyorum. Bir oyun oynamak istersen monitör bağlama ihtiyacı duyuyorsun + masraf olarak karşına çıkıyor. 17 inç olduğunda kasa oranı büyüdüğü için soğutmaya ve hava akışına da katkısı oluyor. Tasarım konusunda ise evet kötü mü kötü ancak donanımız iyi olduğunda kullanım deneyimi sizi tatmin ettiği sürece tasarım göze batan bir unsur olmaktan çıkıyor. Yani elektronikte bence işlevselliğine bakmak daha öncelikli eğer bütçe sınırınız varsa.

Monster yerine Lenovo, ASUS, MSI bunlara bakınız, 5K bile fark olsa verip alın başınız ağırmasın sonradan Monster bilgisayarların ortlama ömrü 2 yıl.
3 Yıldır kullanıyorum. Bir defa bile teknik servise gitmedim. Bakımlarını kendim yaptım. 2 yıl dediğiniz süreyi nasıl hesapladınız acaba? Neden yanlış bilgi veriyorsunuz?

3 yıldır kullanıyorum. Bir defa bile teknik servise gitmedim. Bakımlarını kendim yaptım. 2 yıl dediğiniz süreyi nasıl hesapladınız acaba? Neden yanlış bilgi veriyorsunuz?

İnternetteki şikayetleri okuyunca anlıyor zaten neyin ne olduğunu insan, sizin bilgisayarınız demek ki Clevo fabrikasından ayrı bir kalite ile çıkmış, ona sıkıca sarılıp uyuyun bence :),AliExpress üzerinde gördüğün antin kuntin bilgisayar marklarının bilgisayarları ile aynı bilgisayar o Monster dediğiniz alet, Çin'den geliyor marka basıp satıyor:)

İnternetteki şikayetleri okuyunca anlıyor zaten neyin ne olduğunu insan, sizin bilgisayarınız demek ki Clevo fabrikasından ayrı bir kalite ile çıkmış, ona sıkıca sarılıp uyuyun bence :),AliExpress üzerinde gördüğün antin kuntin bilgisayar marklarının bilgisayarları ile aynı bilgisayar o Monster dediğiniz alet, Çin'den geliyor marka basıp satıyor:)
İnternette ki birçok insanın ne okuduğunu ya da ne anladığını bilmem. Herkesin düşüncesi kendine sonuçta. Forumda zaten bir çok konuda Clevo kasaların ısınma ve farklı problemler ile karşılaşıldığına dair bilgi var. Clevo ve Tongfang almadan araştırıp alan bir çok kullanıcı var. MSI, ASUS, HP gibi markalarında bir çok parçası Çin'den geliyor. Mesela genelde ne diyoruz, MSI GF63 modelleri ısınma sorunlu, bunları okumadan alan fakat sırf markası MSI olan forumda arkadaşlarda var. Siz yorumunuzda 2 yıl derken direk monster markasını kötülüyorsunuz. Sanki tüm bilgisayarlarının ömrü 2 yılmış gibi algılanabiliyor. Bu noktalara dikkat etmek lazım. Doğru yorum yapmak için.
:) Monster herkesi ikiye böldü. Abi kimin bütçesi neye yetiyor kim hangi özellikte hangi marka almak istiyorsa alsın.
Kesinlikle sizin yorumunuza hak veriyorum. Maalesef ülkemizde ki durum bu. Herkes en kral cihazı ister ama bütçemiz buna uygun olduğu için onu alabiliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı