Monster Abra A7 V14.3 alınır mı?

Sepete eklediğinizde fiyatı 25.500 oluyor.

Dosya Ekleri

• ns.png
    ns.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar laptop sadece özellik için alınmaz yani %95 özellik için alınır kalan %5 garanti servisi kronik sorun vs vs.

Yani Acer alırsanız garantisi ilgilenmiyor diye biliyorum. Bu yeterli bir etken, garanti servisi çok uğraştırıyor yani. O yüzden Monster alacağım çünkü fiyatı uygun ve teknik servisi gayet iyi anca her laptop ısınır ısınmayan laptop yok. Klavyenin altında 2 ayrı işlemci, siz oyun vs açıp grafiği fullediğiniz zaman, 80-90 derecelere çıkan bir CPU, bir de GPU var ısınmıyor mu diyeceksiniz :D neyse Monster'in Abra v14.3 almaya karar kılmıştım Tulpar T7 v20.4 17,3 kampanyası var. O bitmeden onu alabilirim. Çünkü tupapr modelle arasında 1500TL fark var. O farkı yeni nesil Abra v14.3 aldığınızda 8 GB olan RAM'i 16 yaptığınızda fiyatı Tulpar'dan daha fazla oluyor. Ancak şu şekilde, kampanya biterse mecbur olarak Abra 14.3 modeli alınır. Yine de performans farkı olacaktır ama grafikli çok ağır oyunlar oynamadığım için çok da fark olacağını düşünmüyorum 80W 3050 Ti- diğer 115+30W 3060 var. Full grafikte 80 FPS veriyor. RDR2 de 3060 Max-P-.şarjı etkiler mi bilmiyorum prize takmayında harici GPU aktif olmuyor onu biliyorum fakat. Sonuçta içinde yani illaki elektrik ona da gidiyordur :D bunu da geçtim.
Victusdan bahsedilmiş... 15.6 ekran önermiyorum kesinlikle abi çok küçük ya. Tablet mi bu yani. İki monitörü de gördüm gerçekten güzel kayda değer fark var. O kadar yok ama şöyle anlatayım. İlk 17.3'ü gördüğünüzde küçük gibi geliyor fakat 15.6'yı gördüğünüzde gerçekten 17.3 daha büyük gözüküyor. :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar laptop sadece özellik için alınmaz yani %95 özellik için alınır kalan %5 garanti servisi kronik sorun vs vs.

Yani Acer alırsanız garantisi ilgilenmiyor diye biliyorum. Bu yeterli bir etken, garanti servisi çok uğraştırıyor yani. O yüzden Monster alacağım çünkü fiyatı uygun ve teknik servisi gayet iyi anca her laptop ısınır ısınmayan laptop yok. Klavyenin altında 2 ayrı işlemci, siz oyun vs açıp grafiği fullediğiniz zaman, 80-90 derecelere çıkan bir CPU, bir de GPU var ısınmıyor mu diyeceksiniz :D neyse Monster'in Abra v14.3 almaya karar kılmıştım Tulpar T7 v20.4 17,3 kampanyası var. O bitmeden onu alabilirim. Çünkü tupapr modelle arasında 1500TL fark var. O farkı yeni nesil Abra v14.3 aldığınızda 8 GB olan RAM'i 16 yaptığınızda fiyatı Tulpar'dan daha fazla oluyor. Ancak şu şekilde, kampanya biterse mecbur olarak Abra 14.3 modeli alınır. Yine de performans farkı olacaktır ama grafikli çok ağır oyunlar oynamadığım için çok da fark olacağını düşünmüyorum 80W 3050 Ti- diğer 115+30W 3060 var. Full grafikte 80 FPS veriyor. RDR2 de 3060 Max-P-.şarjı etkiler mi bilmiyorum prize takmayında harici GPU aktif olmuyor onu biliyorum fakat. Sonuçta içinde yani illaki elektrik ona da gidiyordur :D bunu da geçtim.
Victusdan bahsedilmiş... 15.6 ekran önermiyorum kesinlikle abi çok küçük ya. Tablet mi bu yani. İki monitörü de gördüm gerçekten güzel kayda değer fark var. O kadar yok ama şöyle anlatayım. İlk 17.3'ü gördüğünüzde küçük gibi geliyor fakat 15.6'yı gördüğünüzde gerçekten 17.3 daha büyük gözüküyor. :D

Kanka victus aldım Teknosa'dan D1038NT'yi 21k ya aldıktan sonra 28k oldu.16.1 gayet yeterli 15.6 da yeterliydi zaten benim için. Ve dediğiniz Monster'lerın hepsi sorunlu üstüne üstlük Monster'ın garantisi(servisi) ilgili fakat sadece parayla iş yapıyor. Biz bilgisayarcıyız para verdikten sonra bende yaparım. Yani Monster'ın da garantisi(servisi) çöp.

Alakası yok kanka 3-5 tane anca gördüm öyle diyen. O sebeple bu kadar çamur atılmaz, hele çöp demen çok saçma kanka :D hiçbir firma 4/4'lük değil :D victus HP'nin laptopu 15.6 ufak gelir odak sorunu yaşayan çok insan var. Sen yaşamazsın atıyorum başkası yaşar. 21 k ya aldığın laptop 3050 Ti, fakat ben aynı fiyata Tulpar alacağımı söylüyorum yani 3060'lı bir laptop. Özellik olarak her şeyi aynı, pil dayanıklılığı vs hepsi aynı. Tulpar'ın ekranı büyük ve ekran performansı çok yüksek 130W gücünde. Fakat seninki 80watt a kadar destek sağlıyor. Tamam bu ısınmanın önüne geçer ama düşük FPS de ısınmasa ne olur onca parayı verdikten sonra. 3. nesil soğutucu olduğu için de bunun sorunu çözülmüş Tulpar laptoplarda. Yani hiçbir problem yok :D

Alakası yok kanka 3-5 tane anca gördüm öyle diyen. O sebeple bu kadar çamur atılmaz, hele çöp demen çok saçma kanka :D hiçbir firma 4/4'lük değil :D Victus HP'nin laptopu 15.6 ufak gelir odak sorunu yaşayan çok insan var. Sen yaşamazsın atıyorum başkası yaşar. 21 k ya aldığın laptop 3050 Ti, fakat ben aynı fiyata Tulpar alacağımı söylüyorum yani 3060'lı bir laptop. Özellik olarak her şeyi aynı, pil dayanıklılığı vs hepsi aynı. Tulpar'ın ekranı büyük ve ekran performansı çok yüksek 130W gücünde. Fakat seninki 80watt a kadar destek sağlıyor. Tamam bu ısınmanın önüne geçer ama düşük FPS de ısınmasa ne olur onca parayı verdikten sonra. 3. nesil soğutucu olduğu için de bunun sorunu çözülmüş Tulpar laptoplarda. Yani hiçbir problem yok :D

Kanka zaten benim için dedim.2. olarak kanka aynı işlemcili ve daha yüksek ekran kartlı Tulpar'ı 21kya bana link atabilir misin? 2. el kabul etmem edemem 2. elle bir alakamız yok şu an.

Üstelik bazı yerlerde büyük ekran değil küçük ekran daha çok iş görür. Bazıları için taşınabilir olması da önemli. Güç tüketimi de önemli.

Bro oraya ayni fiyata demisim ama Abra A7 21k vermekten ise 2-3 koyup Tulpar almak daha iyi demek istedim yani. 2-3bin para degil bu enflasyonda yani.

Kanka karışmış herhalde hep Victus'un garanti servisini gormek lazim Abra yerine Tulpar aldik 20.4 3060 yani A7'den de guclu.
Victus'un fiyati nedir?
Abra A7 o bahsettigim 22.500 ama buna +8 RAM ekleyim 23.500 oluyor. Onu alacagima 1500 daha verip Tulpar almak daha mantikli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı