Monster Abra A7 V5.2 Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
RAM
1600MHZ DDR3 CL11
SSD veya HDD modeli
240GB GIGABYTE SSD
Ekran kartı
GTX 950M
Anakart
Monster Anakart
İşlemci
Intel Core i7 4710MQ
Selamlar, durup dururken mavi ekran hatası almaya başladım.

Windows'um orijinal sahte yazılım vs. kullanmıyorum.

İşlemci: i7-4710MQ

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Windows sürümünüzü 21H2'ye güncelleyin.
  • Logitech'e ait webcam sürücünüzü kaldırın.
  • Intel ve NVIDIA'ya ait görüntü sürücünüzü DDU ile kaldırıp kurabileceğiniz en son sürümü yükleyin.

Bu işlemlerden sonra yeniden hata alırsanız güncel dosyaları bizimle paylaşın.

• Windows sürümünüzü 21H2'ye güncelleyin.
  • Logitech'e ait webcam sürücünüzü kaldırın.
  • Intel ve NVIDIA'ya ait görüntü sürücünüzü DDU ile kaldırıp kurabileceğiniz en son sürümü yükleyin.

Bu işlemlerden sonra yeniden hata alırsanız güncel dosyaları bizimle paylaşın.
Windows Update kısmında güncel gözüküyorum.

Logitech sürücüm denetim masasında gözükmüyor.

En son sürüm NVIDIA sürücüsünü kurarken bilgisayarım donuyor maalesef. Eskiden olmuyordu, birkaç gün önce yolculukta laptopu düşürdüm fakat çantanın içindeydi, bundan dolayı mıdır bilemiyorum.

Windows Update kısmında güncel gözüküyorum.

Logitech sürücüm denetim masasında gözükmüyor.

En son sürüm NVIDIA sürücüsünü kurarken bilgisayarım donuyor maalesef. Eskiden olmuyordu, birkaç gün önce yolculukta laptopu düşürdüm fakat çantanın içindeydi, bundan dolayı mıdır bilemiyorum.
Windows sürümü olarak 19041 yani 20H1 kullanıyorsunuz. 21H2 sürümüne nasıl yükselteceğinize dair forumda bir çok rehber mevcut. Logitech kamera sürücünüz sorun çıkaranlar arasında ancak en önemli sebep ekran kartı sürücüleriniz. Sürücü kurarken ki donma sorunu chipset arızalarına işaret ediyor. Farklı daha eski sürücüler ile tekrar kurmayı deneyin.

Windows sürümü olarak 19041 yani 20H1 kullanıyorsunuz. 21H2 sürümüne nasıl yükselteceğinize dair forumda bir çok rehber mevcut. Logitech kamera sürücünüz sorun çıkaranlar arasında ancak en önemli sebep ekran kartı sürücüleriniz. Sürücü kurarken ki donma sorunu chipset arızalarına işaret ediyor. Farklı daha eski sürücüler ile tekrar kurmayı deneyin.
1658688739748.png

Bahsettiğiniz sürüm olmuş mu hocam? Ekran kartı sürücülerini de güncelledim şu anlık bir hata almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı