Monster Abra A7 V5.4 için RAM tavsiyesi

Ali1234ali

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A7 v5.4 bir laptopum var, 8 GB DDR4 RAM bulunmakta bilgisayarımda. Ben bunu 16 GB'a çıkartmak istiyorum, hangi RAM'i alırsam uyum sorunu yaşamam? Şimdiden teşekkür ederim. RAM ve anakartın özellikleri şu şekilde:

raö.png

Voltaj değerleri uyumlu hocam. Kingston HyperX IMPACT 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 Notebook Performans Rami - HX424S14IB2/8 hatta şu siteden almanızı öneririm. Stoklarında da mevcut.
hocam cl değerleri farklı sanırım benim ramimle uyumsuzluk cıkar mı sizce ?
raö.png

bir de hocam benim ramin cl değeri 19 mu 16 mi ? yardımcı olursanız sevinirim
Voltaj değerleri uyumlu hocam. Kingston HyperX IMPACT 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 Notebook Performans Rami - HX424S14IB2/8 hatta şu siteden almanızı öneririm. Stoklarında da mevcut.

Son düzenleme:
hocam cl değerleri farklı sanırım benim ramimle uyumsuzluk cıkar mı sizce ?
Eki Görüntüle 454473

bir de hocam benim ramin cl değeri 19 mu 16 mi ? yardımcı olursanız sevinirim

Hocam 16 sanırım. Fakat CL değeri farklı olsa bile bu cl değeri sizin yeni alacağınız ramden fazla olacağı için yine 16'da çalışacaktır. Ben farklı marka RAM kullanma taraftarı değilim ama illa alacaksanız bu model uygun net bir sorun çıkarmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı