Monster Abra A7 v6.3.3 performans sorunu

Daha fazla  
Elimde Monster Abra A7 v6.3.3 var. Elime geçeli daha 1 ay oldu yani alet neredeyse sıfır bir alet. Birkaç gündür mavi ekran hatası yüzünden kendiliğinden kapanıyor bunun sistem dosyalarına bulaşmış bir virüs olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek ya da bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana dönsün.
Ayrıca olarak şu şekilde, GTX 960m 2GB ekran kartım var harici olarak. Ultrada 200FPS ile oyun oynarken saniyelik olarak 40-50'ye düşüp tekrar 200'e çıkıyor ama 5 dakikada bir oluyor beni rahatsız etmeye başladı bütün sürücülerim güncel bunun sebebi ne olabilir bu konuyla da alakalı olarak bilgisi olanlardan yardım bekliyorum teşekkür ederim.
Sistem :
  • i7-6700HQ Skylake 3.6GHz
  • 8GB RAM
  • Intel HD 5300 (Dahili)
  • Nvidia GTX960m(Harici)
  • Windows 10 PRO
Şimdiden teşekkürler..

Cevap veremiyordum yeni gelmiş. Hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Ben touchpad'i yükledim ama sorunum gene aynı durumda. Windows güncellemelerinden kaynaklandığınıı zannediyorum. Senin başka bir fikrin varsa lütfen bana ilet. Teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı