Merhaba arkadaşlar. 3 ay evvel aldığım Monster markalı laptop'da grafik olarak en yükseği şu ana kadar Assassin's Creed Syndicate oyununu oynuyorum. Fakat Low ayarlarda dahi akıcı oynatmıyor. Bunun sebebi tamamiyle özellik ile mi alakalıdır?
Ekran kartiniz guncel degilse guncelleyin ve oyunu grafik kartiyla acin. Muhtemelen oyunu dahili ekran kartiyla aciyordur oyuna sag tiklayip grafik islemciyle calistirdan nvidia yi secin[emoji1303]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zahmet olmadı sadece soruyu cevapladım. Sana da zahmet oluyor sanırım, @kemalcan33 'ün mesajını beğenmek. Benim aklıma bir şey gelmedi, arkadaşın değindiği nokta olasılıklar dahilinde. Sen arkadaşın dediğini yap, eğer sorun çözülmezse, daha detaylı bilgi sunarak soruyu tekrarla.
Denemeyi isterdim fakat şu an onu da yapamıyorum Dün bu konuyu farklı sitelerde ararken bazı arkadaşlar bios'tan bios optimal defaults tuşu ile düzeliyor demişler. Ben de onu yaptım fakat artık 'Reboot and Select Proper Boot Device Or insert media in Selected boot Deviceand Press a key' hatası alıyorum... Garantisine götürmeyi düşünüyorum.