Monster Abra A7 V6.3 Oyun Kasma Sorunu

sion5

Megapat
Merhaba arkadaşlar. 3 ay evvel aldığım Monster markalı laptop'da grafik olarak en yükseği şu ana kadar Assassin's Creed Syndicate oyununu oynuyorum. Fakat Low ayarlarda dahi akıcı oynatmıyor. Bunun sebebi tamamiyle özellik ile mi alakalıdır?

Sistem Özellikleri ;
2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
[TBODY] [/TBODY]
8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartiniz guncel degilse guncelleyin ve oyunu grafik kartiyla acin. Muhtemelen oyunu dahili ekran kartiyla aciyordur oyuna sag tiklayip grafik islemciyle calistirdan nvidia yi secin[emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim. Dediğini eve gittiğim de deneyip sonucu yazacağım.

Zahmet olmuştur yardım etmen.
Zahmet olmadı sadece soruyu cevapladım. Sana da zahmet oluyor sanırım, @kemalcan33 'ün mesajını beğenmek. Benim aklıma bir şey gelmedi, arkadaşın değindiği nokta olasılıklar dahilinde. Sen arkadaşın dediğini yap, eğer sorun çözülmezse, daha detaylı bilgi sunarak soruyu tekrarla.

Dediklerinizi yaptım NVIDIA ile açtım oyunu fakat High ayarlarda yine kasıyor. Keza ekran kartının da güncellemerinde bir problem yok.

İlk mesajinizda lowda bile akici oynatmiyor demistiniz simdi denermisiniz low a alip oynamayi. Ekran kartiniz guclu ultrada acarmi bilmiyorum ama orta-full arasinda falan acmasi gerekli sikintisiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denemeyi isterdim fakat şu an onu da yapamıyorum :) Dün bu konuyu farklı sitelerde ararken bazı arkadaşlar bios'tan bios optimal defaults tuşu ile düzeliyor demişler. Ben de onu yaptım fakat artık 'Reboot and Select Proper Boot Device Or insert media in Selected boot Deviceand Press a key' hatası alıyorum... Garantisine götürmeyi düşünüyorum.

@Recep Baltaş Siz de yardım eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı