Çözüldü Monster Abra A7 V6.3 USB Boot Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkangs33

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Elimde freedos (işletim sistemi olmayan) bir Monster Abra A7 V6.3 bilgisayarım ve Windows 8.1 boot edilmiş bir USB belleğim var. Bu belleği bilgisayarıma takıp, BIOS'dan UEFI boot'u enable edip bilgisayarı yeniden başlatıyorum. Yeniden başlattıktan sonra F7 ile yükleme kısmına gelip USB belleğimi seçtiğimde, "Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key" hatasını veriyor. Acaba BIOS'dan yapmadığım bir ayar mı var yoksa boot ettiğim flash bellekte ve ya da iso dosyasında mı bir sıkıntı var? Daha farklı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat Sosyal Kuralları bu linkten sitemizin kurallarını okuyabilirsiniz. Daha keyifli bir Sosyal deneyimi için tavsiye ederim. Sorunun çözümünü bilen yetkililer veya üyelerimiz yardımcı olacaklardır. Benim tahminim USB'yi doğru şekilde boot edememiş olmanızdır.

Sorunu çözdüm kullandığım usb 3.0 idi ve bütün port girişleride 3.0 idi. Büyük ihtimalle 3.0 usb portlarının driverları kurulu olmadığından olmadı. Windows 8.1 i CD' ye boot ettiğimde hiç bir sorun çıkmadan kurulumu gerçekleştirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…