Monster Abra A7 V6.3 vs MSI GE72 Apache

tqbrkkkk

Kilopat
Katılım
13 Ocak 2013
Mesajlar
26
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben 1-2 ay içinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat il dışında okuduğum için dizüstü almak mecburiyetindeyim. Forumda biraz dolaşıp biraz da araştırma yaptıktan sonra iki bilgisayar arasında arada kaldım. Link atmak yasak mı bilmiyorum ama öncelikle atıyım eğer yasaksa düzeltirim. Sebepleriyle hangisi olduğunu açıklarsanız sevinirim.

MONSTER® ABRA A7 V6.3 17.3"

16 GB 1600 mhz RAM olucak ve 120 GB SSD eklenicek.

MSI GE72 Apache 2QL-414XTR Intel Core i7 5700HQ 2.7GHz Fiyatı

Arkadaşlar benim seçtiklerim bunlar. Eğer başka öneriniz varsa söylerseniz minnettar olurum. Bu arada oyun odaklı alıcağım ve masaüstünden vazgeçemediğim için 17.3 " olmasına dikkat ettim.
İyi akşamlar herkese.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında biraz kullanış bakımından da soruyorum. Pek bu işlerden anlamam ama ısınma vs. de benim için çok önemli çünkü günde 10-12 saat oyun oynadığım günler var. Ama yorumun için teşekkürler göz önünde bulundurucam :) .
 
ısınma konusunda msı tam bir oyun canavarı forumlarda okumuştum soğutma bakımından msi cok öndeymiş ama monster konusunda birşey bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı