Monster Abra A7 V6.4.1 oyun içi kırılma sorunu

Konichiva

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi özellikle FPS oyunlarında kırılmalarla karşılaşıyorum. Vsync ayarını açtığım zaman düzeliyor ama oyun akıcılığını kaybediyor. Bu normal midir? Teknik servise sorduğum zaman ürününüzü kargolayıp gönderin bakalım diyorlar ama kargoda başına bir şey gelmesinden ve sorun yok diye laptobu paketleyip geri göndermelerinden çekiniyorum. Buyurun bir video çektim; ( Telefonla çekmemin sebebi bilgisayarda maximum 60 FPS kayıt alabiliyorum o zamanda kırılmalar videoda gözükmüyor.) Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
VSYNC pasif olduğunda kırılma yaşarsınız. VSYNC aktif olduğu zaman ile görüntü lag'ı yaşarsınız. Bu doğal bir şey. nVidia denetim masasında Adaptive Vsync var. Onu aktif veya uyarlamalı yaptığınızda bir miktar iyileştirme olabiliyor. Kullanım amacı bu olmasa da bunun için kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kırılma dediğin ekranın 60 hz olmasından dolayı , fps 'de 60 altına düşünce olan dalgalanmadanmı bahsediyorsun . videoda bişey göremedim veya anlayamadım . Oyun oynarken ekrana böyle bir milisaniyelik bizgi gelmesindenmi bahsediyorsun .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı