Monster Abra A7 V6.4 FPS Sorunu

CasteLan

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler Technopat ailesi. Başlıkta belirttiğim laptobu 2 gün oldu alalı. Cs go , LoL , Fallout 4 gibi oyunlarda PC'ye göre düşük FPS değerleri aldığımı düşünüyorum. Bilgisayar tam performans göstermiyormuş gibi geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Monster Abra A7 v6.4:
6.Nesil Skylake Intel® Core™ i7-6700HQ
8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz
240GB SSD
17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12

WİN10

CSGO aldığım FPS 100-150 arası aynı cihaz arkadaşımda var 200-300 arası alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba dostum ben 7.1 versyonunu kullanıyorum çözümleri söyleyeyim hepsini dene bana tekrardan dönüş yap lütfen;
control center uygulamasında yüksek performans moduna geç,

sağ alt taraftaki pil simgesine tıkla>güç seçenekleri>yüksek performans>plan ayarlarını değiştir>gelişmiş güç ayarları>alt tarafta işelmci güç yöetimi var , 100 de 80 ve 100 arasında bir oranda tut onları ve soğutmayı da edilgen den etkin e getir,

CSGO nun kurulu olduğu klasöre git (common>csgo,/steam üzerinden yerel dosyalara göz at diyerek gidebilirsin) csgo ya sağ tıkla ve uyumluluk ayarını windows 8 yap

Nvidia GeForce exp. ın yeni sürümü çıktı,sitesinden indir ve driverlarının güncelleştirmesini kontrol et ayrıca her daim güncel tut ki en yüksek performansı alasın

Konuyu hortlacam ama daha da açıklayabilirmisin.Arkadaşımda gtx 950 olmasına ragmen benden daha iyi fps alıyor.Aynı bilgisayar konuyu açan arkadaşla.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı