Monster ABRA A7 V6 Nasıldır ?

ethem ersoy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
MONSTER® ABRA A7 V6.2.1 17.3"
Ben bu PC'yi almayı düşünüyorum.
Şu anki PC'de 120 GB SSD var ve bundaki SSD'yi alacağım PC'ye takacağım.
Bir sıkıntı olur mu ve ekran kartı GTX 960m bana hayli yeter diye düşünüyorum. Dota 2 ve csgo gibi oyunları oynayacağım.
Sorum şu ki monster markası nasıldır?
Tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yakın zamanda abra a5 v5 2.1 aldım performans bakımından gayet güzel diğer detaylar da idare eder ama kasa kalitesi gerçekten içler acısı formlarda kasa kalitesi rezil filan yazıyordu araştırdığımda abartıyorlar sanıyordum. :( Monster iyi ama plastik kasası berbat bütçeniz el veriyorsa metal kasalı modellerinden alın.

monster ram bakımından biraz düşük ama ekran kartı iyi ve rami 1600 mhz mi yoksa 2133 mhz mi alayım? karar veremedim :S

Oyun için alıyorsan 1600 mhz ile 2133 mhz arasındaki hız farkını fark etmezsin ama benim yapacagım işte ram frekansı önemli diyorsan senin tercihine kalmış.

Ürün bende var hem performans hemde garantisi açısından memnunum istediğin soruları sorabilirsin.
Merhaba bende 1 ay içinde almayı düşünüyorum. Büyük oyunları en yüksek ayarlarda açabiliyormu ve kasası çokmu kötü acaba? Ve birde freedos geliyor, öğrencilere bedava windows veriliyor gibi birşey duymuştum bu doğrumu?

Merhaba bende 1 ay içinde almayı düşünüyorum. Büyük oyunları en yüksek ayarlarda açabiliyormu ve kasası çokmu kötü acaba? Ve birde freedos geliyor, öğrencilere bedava windows veriliyor gibi birşey duymuştum bu doğrumu?
kasası o kadar kötü değil sert plastik evet freedos ve öğrenci isen bedava alabilirsin windowsu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı