Monster Abra A7 V7.2 17.3 alınır mı?

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Bu PC'yi almayi düşünüyorum ama ekran kartı 4 GB, iyi mi? 8 GB olsun falan diyenler var ama onlar da çok pahalı. bu fiyata bunun gibi ya da daha iyisi falan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
5 yıl falan idare eder mi bu bilgisayar? Oyun PC'si olarak kullanacağım. Oyun oynamayı severim.

Bir de şu ek aletlerden alacağım ama gerçekten lazım mı kararsız kaldım(HDD kesin taktıracağım). Kulaklık, sogutucu falan bu fiyatlara fazla mı ya da Windows 10(Windows 10 alma nedenim birisi yorum yapmış demiş ki Windows 10 olmadan görüntü kalitesi tam iyi olmuyor ve biraz uyumsuz oluyor. Dogru mudur?) olmadan olur mu, yardım edebilir misiniz?
  • Intel 600P 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x4 (Okuma: 1570 MB/s - Yazma: 540 MB/s) [Ekle 99,00 TL]
  • 1TB WD WD10SPZX HDD SATA-3 7mm 128MB [Ekle 226,00 TL]
  • Windows 10 Home SL Lisans 64-Bit [Ekle 349,00 TL]
  • Monster Pusat Vırtual 7.1 Rgb Gamıng Headset Kulaklık [Ekle 249,00 TL]
  • Monster Pusat V4 Gaming Mouse [Ekle 149,00 TL]
  • Thermaltake Massive23 LX 10"~17" 230mm Mavi Led Sessiz Fanlı Notebook Soğutucusu [Ekle 99,00 TL]
  • S-LINK SL-S202 Şifreli Notebook Kilidi [Ekle 19,90 TL]
Screenshot_20180105-131752.png

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM'e bakılarak ekran kartı seçilmez. Windows 10'da lisans olmayınca görüntü kötü olmaz. Monster'dan almayın. Durmaplay gibi sitelerde 45-50 liraya lisans bulabiliyorsunuz. Parayı çöpe atmayın.
Alınabilir bir bilgisayar.

VRAM'e bakılarak ekran kartı seçilmez. Windows 10'da lisans olmayınca görüntü kötü olmaz. Monster'dan almayın. Durmaplay gibi sitelerde 45-50 liraya lisans bulabiliyorsunuz. Parayı çöpe atmayın.
Alınabilir bir bilgisayar.
Site güvenilir mi? Linki atar mısın?
Peki neye göre seçeceğim ekran kartını? Yeterli mi bu PC'deki? Bir de PC'yi 8 ay sonra falan alacağım şu an Windows indirimdeymiş onu alsam bi sorun olur mu?
Bir de Windows alınca sınırsız bizim oluyor mu her ay ayrı bir ücret var mı? Digerleri nasıl? Mouse falan kulaklık sanki biraz pahalı gibi ama kaliteli olması da önemli.

700 TL'den 47 TL'ye inmiş pek inandırıci gelmedi bu, indirim çok değil mi? Bir sorun olmasın?

Bu yazdıklarindan sadece bilgisayarı al bir de üzerine HDD ekleyin. Geri kalan alışverişinizi Monster'dan değil de başka yerden alın çok daha kaliteli ürünleri daha makul fiyatlara alabilirsiniz.

Gidip Windows 10'a 350 lira da vermeyin görüntüyle alakası yok emin olun.

Eğer ki bütçeniz çok uygun değilse SSD'yi de yükseltmeyebilirsiniz.

Zaten kulaklık, mouse, soğutucu vs. gibi şeyler için de söyledim, marka ürünleri kaliteli ürünlere yönelin.

Bu yazdıklarindan sadece bilgisayarı al bir de üzerine HDD ekleyin. Geri kalan alışverişinizi Monster'dan değil de başka yerden alın çok daha kaliteli ürünleri daha makul fiyatlara alabilirsiniz.

Gidip Windows 10'a 350 lira da vermeyin görüntüyle alakası yok emin olun.

Eğer ki bütçeniz çok uygun değilse SSD'yi de yükseltmeyebilirsiniz.

Zaten kulaklık, mouse, soğutucu vs. gibi şeyler için de söyledim, marka ürünleri kaliteli ürünlere yönelin.
Hangi markayı önerirsiniz ya da site?
Niye SSD daha hızlı değil mi?

Bu PC'yi almayi düşünüyorum ama ekran kartı 4 GB, iyi mi? 8 GB olsun falan diyenler var ama onlar da çok pahalı. bu fiyata bunun gibi ya da daha iyisi falan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
5 yıl falan idare eder mi bu bilgisayar? Oyun PC'si olarak kullanacağım. Oyun oynamayı severim.

Bir de şu ek aletlerden alacağım ama gerçekten lazım mı kararsız kaldım(HDD kesin taktıracağım). Kulaklık, sogutucu falan bu fiyatlara fazla mı ya da Windows 10(Windows 10 alma nedenim birisi yorum yapmış demiş ki Windows 10 olmadan görüntü kalitesi tam iyi olmuyor ve biraz uyumsuz oluyor. Dogru mudur?) olmadan olur mu, yardım edebilir misiniz?
  • Intel 600P 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x4 (Okuma: 1570 MB/s - Yazma: 540 MB/s) [Ekle 99,00 TL]
  • 1TB WD WD10SPZX HDD SATA-3 7mm 128MB [Ekle 226,00 TL]
  • Windows 10 Home SL Lisans 64-Bit [Ekle 349,00 TL]
  • Monster Pusat Vırtual 7.1 Rgb Gamıng Headset Kulaklık [Ekle 249,00 TL]
  • Monster Pusat V4 Gaming Mouse [Ekle 149,00 TL]
  • Thermaltake Massive23 LX 10"~17" 230mm Mavi Led Sessiz Fanlı Notebook Soğutucusu [Ekle 99,00 TL]
  • S-LINK SL-S202 Şifreli Notebook Kilidi [Ekle 19,90 TL]
Eki Görüntüle 274783

Windows 10'a para verme, çeşitli sitelerde OEM key 40-50 TL aralığında var. Uzun yıllar gitsin güzel bir oyun deneyimi istiyorsan bütçeni bilemem ama T7 v13.1'e bir bakabilirsin. F/p olarak iyi bir cihaz.

Hangi markayı önerirsiniz ya da site?
Niye SSD daha hızlı değil mi?
Açıkçası ben kulaklık olarak hyperx Stinger kullanıyorum gayet memnunum mouse olarak öneri bulunamam çok hakim değilim.
SSD evet hızlandırıyor lakin benim düşüncem bu maddi durumunuz yoksa HDD ile devam edebilirsiniz. Durumum var diyor iseniz SSD tabiki öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı