Driftçi sultan
Kilopat
- Makaleler
- 5
Daha fazla
Bu PC'yi almayi düşünüyorum ama ekran kartı 4 GB, iyi mi? 8 GB olsun falan diyenler var ama onlar da çok pahalı. bu fiyata bunun gibi ya da daha iyisi falan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
5 yıl falan idare eder mi bu bilgisayar? Oyun PC'si olarak kullanacağım. Oyun oynamayı severim.
Bir de şu ek aletlerden alacağım ama gerçekten lazım mı kararsız kaldım(HDD kesin taktıracağım). Kulaklık, sogutucu falan bu fiyatlara fazla mı ya da Windows 10(Windows 10 alma nedenim birisi yorum yapmış demiş ki Windows 10 olmadan görüntü kalitesi tam iyi olmuyor ve biraz uyumsuz oluyor. Dogru mudur?) olmadan olur mu, yardım edebilir misiniz?
5 yıl falan idare eder mi bu bilgisayar? Oyun PC'si olarak kullanacağım. Oyun oynamayı severim.
Bir de şu ek aletlerden alacağım ama gerçekten lazım mı kararsız kaldım(HDD kesin taktıracağım). Kulaklık, sogutucu falan bu fiyatlara fazla mı ya da Windows 10(Windows 10 alma nedenim birisi yorum yapmış demiş ki Windows 10 olmadan görüntü kalitesi tam iyi olmuyor ve biraz uyumsuz oluyor. Dogru mudur?) olmadan olur mu, yardım edebilir misiniz?
- Intel 600P 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x4 (Okuma: 1570 MB/s - Yazma: 540 MB/s) [Ekle 99,00 TL]
- 1TB WD WD10SPZX HDD SATA-3 7mm 128MB [Ekle 226,00 TL]
- Windows 10 Home SL Lisans 64-Bit [Ekle 349,00 TL]
- Monster Pusat Vırtual 7.1 Rgb Gamıng Headset Kulaklık [Ekle 249,00 TL]
- Monster Pusat V4 Gaming Mouse [Ekle 149,00 TL]
- Thermaltake Massive23 LX 10"~17" 230mm Mavi Led Sessiz Fanlı Notebook Soğutucusu [Ekle 99,00 TL]
- S-LINK SL-S202 Şifreli Notebook Kilidi [Ekle 19,90 TL]
Son düzenleyen: Moderatör: