RoyalGuard
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. Ben genel anlamda oyun için (ve bazen Autocad ve Office tarzı iş programları için) laptop alacağım.
Abra A7 V7.3.2 17.3" Gaming Laptop
Abra A7 V7.1.2 17.3" Oyun Bilgisayarı
Bu 2 laptop arasında kalmış vaziyetteyim. Oyun için alacağım için işlemcinin ön planda olması gerekmiyor diye biliyorum. Arada 600 TL fiyat farkı var hani azda değil. İşlemcinin i5 veya i7 olması benim için neleri değiştirir? Aradaki 600 liralık farka değer mi?
İş programlarında kasma olması problem değil oyunumun kasmaması daha önemli
Konu hakkında gerçekten bilgi sahibi kişiler yazarsa sevinirim. 600 lirayı çöp etmek istemiyorum.
Bir de Windows 10 için;
Windows 10 Pro Key OEM Fiyat | Satın Al Kinguin
Bu siteden alışveriş yapmanın bir sıkıntısı olur mu? Kinguin güvenilir bir marka mıdır ? Diğer orijinal satan yerlere göre aşırı ucuz geldi fiyatı.
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Bugün gideceğim almaya.
Abra A7 V7.3.2 17.3" Gaming Laptop
Abra A7 V7.1.2 17.3" Oyun Bilgisayarı
Bu 2 laptop arasında kalmış vaziyetteyim. Oyun için alacağım için işlemcinin ön planda olması gerekmiyor diye biliyorum. Arada 600 TL fiyat farkı var hani azda değil. İşlemcinin i5 veya i7 olması benim için neleri değiştirir? Aradaki 600 liralık farka değer mi?
İş programlarında kasma olması problem değil oyunumun kasmaması daha önemli
Konu hakkında gerçekten bilgi sahibi kişiler yazarsa sevinirim. 600 lirayı çöp etmek istemiyorum.
Bir de Windows 10 için;
Windows 10 Pro Key OEM Fiyat | Satın Al Kinguin
Bu siteden alışveriş yapmanın bir sıkıntısı olur mu? Kinguin güvenilir bir marka mıdır ? Diğer orijinal satan yerlere göre aşırı ucuz geldi fiyatı.
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Bugün gideceğim almaya.