Valorant ölüm maçında en yüksek ayarlarda 250 FPS alıyorum. GTA 5 deneme fırsatım olmadı fakat Rust oyununda bütün grafik ayarlarını fulledim ortalama 60 80 FPS sıcaklık değerleri 85 üstünü görmedi. Ve ekran sallanma korkun varsa söylentiler yalandan ibaret neredeyse hiç sallanmıyor.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - E1007NT AMD Ryzen 7 6800H 8GB RAM 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050TI 16.1 inç FHD 144 Hz FreeDos Siyah 68S23EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
anladım hocam bunu yarın almayı düşünüyorum valorant cs go gibi oyunları oynucam zaten
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - E1007NT AMD Ryzen 7 6800H 8GB RAM 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050TI 16.1 inç FHD 144 Hz FreeDos Siyah 68S23EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
Anladım hocam bunu yarın almayı düşünüyorum Valorant CS:GO gibi oyunları oynayacağım zaten.
Sizdeki de 8 GB RAM 3050 Ti Ryzen 7 6800h modeliydi değil mi hocam 28 Ekim'de almayı düşünüyorum ben de ÖTV indirimi gelecek diyorlar Valorant'ta normal maçta FPS değerleri nasıl merak ettim.
hocam bende sipariş ettim canlı desteğe yazdım işlemci konusunu ama daha cevap gelmedi birde siz hangi ramı taktınız uyumlu çalışıyor mu ve bunu nereye taktırmak gerekiyor birde crackli win 11 kurucam yardımcı olabilme şansınız var mı tel no versem iletişime geçsek