Monster Abra A7 vs Msi GP62

pagN

Hectopat
Daha fazla  
Bence ilk önce ekran boyutuna karar verin. 15.6" mı yoksa 17.3" mü istiyorsunuz? Bizde buna gore daha sağlıklı cevaplar verebilelim.

Ben monster'ı tavsiye ediyorum. Öncelikle fiyat size kesinlikle daha uyguna gelecektir. Musteri hizmetleride gercekten iyi sizi uzmeyecektir asla. Ayrica 17.3"de oyun zevki gercekten farkediyor.

Benim tercihim söylediğiniz modeli ozelleştirip IPS ekran taktirarak satın almaniz. MSI in bu modellerinde IPS ekran yok ve 15.6". Bunlarin oldugu modelde zaten evi arabayi satıp alınıyor MSI'da.

Teşekkur ederim yorumlariniz icin monster banada cazip geldi fakat ssd sinin olmamasi beni biraz uzdu acikcasi ve msi a ozel olan killer ethernet v.b ozelliklerine baktikca beni al diye yalvariyor resmen

Wireless teknolojisi zaten ikisininde en son teknoloji. Ethernet e gerek duyacaginizi sanmiyorum. Arada fark olurmu onuda sanmiyorum.

Bahsettiginiz moster modelinde 240gb Intel SSD + 1TB HDD var. MSI da ise 128GB SSD var. Suan monster daha cazip IPS ekranla beraber.

Arasında MSİ GE62 en iyisi monster servisten çıkmadığı için mecbur müşteri hizmetleri iyi oluyor.Zaten sağlam olsa bile yine msi derim.

Neden mecbur musteri hizmetleri iyi olsun? Ne kadar sacma bir cümle. 20is gunu resmi teknik servis suresi. Adamlar 2 gunde yapip gonderiyorlar. Sadece kotu yorumlari okuyarak yorum yapacaksanız msi dada sadece kötü yorumlari okuyunuz. Memnun kalan bir ton insan var. Evet belki bundan 2 yıl once gercekten cihaz sıkıntıları vardi ama cozmus gorunuyorlar. Sabit goruslulugu birakin.

Bu arada E3 fuarinda ulkemizi temsil eden bir markadan bahsediyoruz.

Not: monster fanı degilim sadece adamlarin hakkinin yenmesini istemiyorum. Siz hangi musteri hizmetlerinin 1 ay sonra memnunmusunuz diye aradigini gordunuz?

Neden mecbur musteri hizmetleri iyi olsun? Ne kadar sacma bir cümle. 20is gunu resmi teknik servis suresi. Adamlar 2 gunde yapip gonderiyorlar. Sadece kotu yorumlari okuyarak yorum yapacaksanız msi dada sadece kötü yorumlari okuyunuz. Memnun kalan bir ton insan var. Evet belki bundan 2 yıl once gercekten cihaz sıkıntıları vardi ama cozmus gorunuyorlar. Sabit goruslulugu birakin.

Bu arada E3 fuarinda ulkemizi temsil eden bir markadan bahsediyoruz.

Not: monster fanı degilim sadece adamlarin hakkinin yenmesini istemiyorum. Siz hangi musteri hizmetlerinin 1 ay sonra memnunmusunuz diye aradigini gordunuz?

Dostum ilgi gösterceksinki satılsın türkiyede heryerde böyledir yabancı markaların pek böyle şeylerle işi olmuyor kötü birşey tabi bu bende düşünüyordum monster almayı emin yol msi ın da tüm kötü yorumlarını okudum ama monsterin forumlarda konularına bakarsan kötü yorumlar acayip şekilde ağır basıyo şikayet eden çok fazla kendileri üretmiyolarlar hazır parçayı birleştirip sunuyorlar.Dikkat ettiysen zaten konularda monster önerilmiyor tecrübeli kişiler tarafından bu yüzden sıkıntılı yoksa benimde alıp veremediğim yok ayrıca yorumda saçma değil gayet nokta atışı.Bir yerden memnun edemessin öteki taraftan memnuniyet sağlicaksın ticaret mantığı ;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı