Monster Abra A7 Yosemite kurulumu - Ses ve USB çalıştırma

• Konuyu başlatan memre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 965
M

memre

Ziyaretçi
Monster Abra A7 bilgisayarıma Yosemite'i başarıyla kurdum fakat bazı problemler var.
Ekran kartı problemi olan HD 4600 sorununu çözdüm orada problem yok.

VodooHD ses kextlerini yükledim fakat OS X açıldığı anda sürekli yüksek bir cızırtı oluşuyor ayarlara girip düzeltmeden geçmiyor bilgisayar resetlenince yine aynı şekilde açılıyor bunu nasıl engellerim.

Bilgisayar gayet normal açılıyor fakat belli bir süre çalıştıktan sonra kendi kendine kapanıyor. Panic Report adlı bir hata mesajı geliyor ekrana. (Kernel PM patching ile birlikte Boot ediyorum.)

EKLEME= USB 3.0 portları mükemmel çalışıyor fakat 2.0 portları çalışmıyor. Fare takınca ışığı bir yanıyor bir sönüyor.
Başka problemle karşılaşırsam buraya ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
System Preferences altında VooDooHDA kontrol panelinden ayar yap. Ayrıca VooDooHDA uygulamasının sistem başlangıcında otomatik başladığından da emin ol.

Bu resimdeki gibi bir işlem yapacaksın:

VooDooHDA.png

USB 2.0 için ise tavsiyem Clover Configurator kontrol panelinden USB ile ilgili seçenekleri işaretleyip deneme yanılma ile çözmeniz. Tabi bir de BIOS'ta EHCI Hand-Off Devrede olmalı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı